Εγγραφο φωτιά για απογραφή – εξπρές και απολύσεις από τους Δήμους

Μία πρώτη δεξαμενή από την οποία θα προκύψουν οι διαθεσιμότητες και οι απομακρύνσεις από το Δημόσιο είναι οι Δήμοι και γι αυτό και με την αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση υπαλλήλων να έχει ξεκινήσει το υπουργείο Εσωτερικών ζητά με έγγραφο από τους Δήμους να αποστείλουν επειγόντως αναλυτικές καταστάσεις με τους οργανισμούς που εποπτεύουν και το προσωπικό που απασχολούν.

Με το έγγραφο-φωτιά του υπουργείου Εσωτερικών, το δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος», ζητούνται από τους Δήμους συμπληρωματικά στοιχεία με την αναλυτική καταγραφή των νομικών προσώπων στους ΟΤΑ Α’ βαθμού, καθώς και του προσωπικού που απασχολούν.

Το υπουργείο Εσωτερικών προχωρά σε νέα απογραφή-εξπρές των νομικών προσώπων των Δήμων μέχρι τις 31 Μαΐου που είναι η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των στοιχείων.

Σύμφωνα με το έγγραφο «Στοιχεία προσωπικού Νομικών Προσώπων των ΟΤΑ» το υπουργείο ζητά να προχωρήσει η απογραφεί των υπαλλήλων και να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31 Μαΐου. Συγκεκριμένα οι Δήμοι θα πρέπει να καταγράψουν σε πίνακα: την επωνυμία του φορέα και τη νομική του μορφή, εάν είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ή Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και κατόπιν ζητείται η αναλυτική παρουσία του προσωπικού που απασχολούν. Στον πίνακα προβλέπεται η καταγραφή των μόνιμων υπαλλήλων ανά εκπαιδευτική βαθμίδα (πανεπιστημιακή, τεχνολογική, Δευτεροβάθμια και Υποχρεωτική Εκπαίδευση) και αντίστοιχα των εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Μάιος, 2013, 6:49 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr