Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με την ομοσπονδία ΟΜΕ-ΟΤΕ

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση με την ομοσπονδία εργαζομένων του ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ) πραγματοποίησαν χθες 23.5.2013 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χανίων Γιώργος Σταθάκης και ο βουλευτής Καστοριάς Διαμαντόπουλος Ευάγγελος, υπεύθυνοι για την επιτροπή της κοινοβουλευτικής ομάδας “Τηλεπικοινωνίες, Δίκτυα, Νέες Τεχνολογίες”.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών, το νέο εργασιακό περιβάλλον που επιχειρείται να διαμορφωθεί υπό το βάρος της μνημονιακής κυβέρνησης καθώς και οι αλλαγές στο εσωτερικό του ΟΤΕ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίχθηκε η θέση για μία εθνική στρατηγική για τον τομέα των τηλεπικοινωνιών ενώ τονίσθηκε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η δημιουργία εκείνου του θεσμικού πλαισίου που θα επιταχύνει τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες από μικρομεσαίες εταιρείες που εξειδικεύονται στον τομέα αυτό.

Στόχος για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα είναι η παροχή προσβάσιμων τηλεπικοινωνιών στο σύνολο των χρηστών (μικροί, μεσαίοι, μεγάλοι) με ένα ισχυρό δημόσιο πυλώνα που θα λειτουργεί υπό κοινωνικό έλεγχο.

Τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τονίσθηκε η αξία ύπαρξης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας για τον κλάδο (εθνικές, κλαδικές, επιχειρησιακές).

 

Το γραφείο τύπου, 24.5.2013

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάιος, 2013, 1:13 μμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr