Πως θα ασφαλιστούν δωρεάν 200.000 άνεργοι

 το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας για την ασφάλιση των 200.000 ανέργων το οποίο χρηματοδοτείται απο το ΕΣΠΑ .

Απο το πρόγραμμα για την ασφάλιση των ανέργων ο αναμενόμενος αριθμός ωφελουμένων είναι περίπου 200.000 πολίτες χωρίς ασφαλιστική ικανότητα και χαμηλά εισοδήματα, όπου δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας κυρίως πρόληψης, για τα έτη 2013 και 2014

Η ασφάλιση των ανέργων θα γίνεται με το εισιτήριο υγείας, μία κάρτα με την οποία ανασφάλιστοι και οικονομικά αδύναμοι πολίτες θα μπορούν να έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο ΕΣΥ για δύο χρόνια .

Αυτή την στιγμή το πρόγραμμα για την ασφάλιση ανέργων βρίσκεται στην φάση των προκηρύξεων πρόσκλησης σε αναδόχους για την υλοποιήση του προγράμματος και αναμέναται να προκυρηχθεί τις επόμενες ημέρες .

Τα κριτήρια οπου θα παρέχεται η ασφάλιση στους ανέργους με το εισιτήριο υγείας δεν έχουν καθοριστεί και αναμένεται η υπουργική απόφαση που θα τα καθορίζει .

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Μάιος, 2013, 5:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr