Στοπ σε 100.000 συντάξεις

Στοπ στην καταβολή 100.000 συντάξεων βάζει το υπουργείο Εργασίας, καθώς η διασταύρωση των στοιχείων που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι οι δικαιούχοι δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Οι συνταξιούχοι κλήθηκαν να συμπληρώσουν ή να διορθώσουν λάθη που εντοπίστηκαν στο ΑΜΚΑ και στο ΑΦΜ μέχρι τις 9 Μαΐου, όμως όσοι δεν παρουσιάστηκαν στα Ταμεία  δεν θα λάβουν τη σύνταξή τους γι αυτό το μήνα.  

Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να πάνε οι ίδιοι στα Ταμεία τους και να εισπράξουν από εκεί τις συντάξεις τους και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα πρέπει να έχουν διορθώσει τυχόν λάθη που υπάρχουν στις συντάξεις τους.

Εφόσον λοιπόν διορθώσουν τα λάθη αυτά θα μπορέσουν να ξαναπληρωθούν από τον επόμενο μήνα.

Παράλληλα, θα μειωθούν περαιτέρω οι συντάξεις  περίπου 25.000 διπλοσυνταξιούχων αφού για πρώτη φορά έγινε η διασταύρωση των στοιχείων.

Πρόκειται για  γιατρούς, μηχανικούς και δικηγόρους,  οι οποίοι παίρνουν σύνταξη από το Ταμείο τους και μια δεύτερη από το Δημόσιο ή από το ΙΚΑ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάιος, 2013, 1:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr