Πανελλαδικών συνέχεια με Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Ολοκληρώνονται την Παρασκευή –

Με τα μαθήματα των Λατινικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Χημείας Θετικής, Ηλεκτρολογίας Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (κύκλος Τεχν/γιας-Παραγωγής) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, που είναι μάθημα επιλογής, όλων των κατευθύνσεων.

Σύμφωνα, πάντως, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι ειδικοί αναλυτές προβλέπουν άνοδο σε Νομικές και Ψυχολογικές σχολές, πτώση σε Οικονομικές και Πολυτεχνικές σχολές, καθώς και ανοδική τάση στις περιζήτητες Ιατρικές σχολές.

Ευνοημένη θεωρείται έως σήμερα τουλάχιστον η θεωρητική κατεύθυνση, καθώς κανένα μάθημα δεν έκρυβε παγίδες, ενώ μόνο τα Αρχαία Ελληνικά χαρακτηρίστηκαν ως δύσκολα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Μάιος, 2013, 6:45 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr