ΝΟΔΕ Καστοριάς προς κυβέρνηση » Αγανάκτηση Απαξίωση Απογοήτευση για τις αφαιρετικές πολιτικές που εφαρμόζονται στον νομό μας

»Το (άδειασμα) της βουλευτού στην απαξίωση των τοπικών φορέων του νομού.  Εμείς όλοι εδώ στην Καστοριά θα την αξιολογήσουμε και επιφυλασόμεθα για την περεταίρω στάση και θέση μας».

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Ανάστατος ο νομός Καστοριάς παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την περιοχή μας.

  1. Η υποβάθμιση της 15ης Ταξιαρχίας σε Σύνταγμα (πρόταση της στρατιωτικής ηγεσίας παρόλα την ρητή υπόσχεση του Πρωθυπουργού πριν ένα χρόνο).
  2. Η κατάργηση που έγινε τελικά μετονομασία της Αρχιτεκτονικής Σχολής σε τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος άκουσον άκουσον και η μεταφορά της από την Καστοριά στην Κοζάνη (Προεδρικό Διάταγμα 72 ΦΕΚ 119-28/05/2013).
  3. Η διατήρηση της τιμής πετρελαίου σε ψηλά επίπεδα.

Δημιουργούν κλίμα αγανάκτησης, απαξίωσης, απογοήτευσης για τις αφαιρετικές πολιτικές που εφαρμόζονται στον νομό μας, αυξάνουν την ανησυχία στους κατοίκους για την ασφάλεια της ζωής και περιουσίας τους υποβαθμίζουν τον πολιτισμό και δυσκολεύουν την επιβίωση των κατοίκων στο ακριτικό νομό μας.

Το (άδειασμα) της βουλευτού στην απαξίωση των τοπικών φορέων του νομού εμείς όλοι εδώ στην Καστοριά θα την αξιολογήσουμε και επιφυλασσόμεθα για την περεταίρω στάση και θέση μας.

 

 

Για την ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς

Δημήτριος Καραμανίδης

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2013, 1:53 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr