» Κατάργηση Αρχιτεκτονικής » Συγκλονιστικές οι εξελίξεις. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι συμφώνησαν σε ομαδική παραίτηση – Προκήρυξη τοπικών εκλογών αν δεν αναλάβουν και οι αναπληρωματικοί……

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες – Οι οχτώ από τους δέκα, μιας και απουσίαζαν δυο σύμβουλοι ( Οικονομίδου – Αποστολίδης )αποφάσισαν πριν λίγο με πρόταση να μπει κανονικά αύριο στο περιφερειακό συμβούλιο θέμα αιτήματος και απόφασης παραμονής και άμεσης λειτουργίας του πανεπιστημιακού τμήματος στην Καστοριά με αλλαγή φυσικά του Π.Δ.

Ομόφωνη είναι και η πιο κρίσιμη απόφαση τους, για ομαδική παραίτηση όλων των περιφερειακών συμβούλων της Καστοριάς αν δεν αλλάξει η κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας την απόφαση τους άμεσα. Η πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα έγινε από Χατζηζήση – Κιοσσέ – Δούφλια.

Οι εξελίξεις είναι πολλές και σοβαρές την ώρα αυτή μιας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι αισθάνονται και την μεγάλη πίεση της κοινωνίας.

» Άμεση αλλαγή του Π.Δ και λειτουργία του πανεπιστημιακού τμήματος Καστοριάς » δηλώνει ο Σαββόπουλος και όλοι οι Π.Σ που παίρνουν φυσικά μια κρίσιμη απόφαση μη υπολογίζοντας καρέκλες & εξουσία.

Αύριο το πρωί γίνεται νέα σύσκεψη με τους δέκα παρόντες Π.Σ όπου θα συντάξουν κείμενο το οποίο θα κατατεθεί στο περιφερειακό συμβούλιο στις 19.00.

Οι εξελίξεις είναι πολύ σοβαρές μιας και εφόσον υπάρξει η παραίτηση των Π.Σ και δεν αναλάβουν οι επόμενοι επτά φυσικά, θα πρέπει το υπουργείο εσωτερικών να προκηρύξει περιφερειακές εκλογές στον Ν. Καστοριάς για εκλογή Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακών Συμβούλων.

Είναι η πρώτη πολύ σοβαρή εξέλιξη όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια θα γίνει κάτι τέτοιο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιούνιος, 2013, 1:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “» Κατάργηση Αρχιτεκτονικής » Συγκλονιστικές οι εξελίξεις. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι συμφώνησαν σε ομαδική παραίτηση – Προκήρυξη τοπικών εκλογών αν δεν αναλάβουν και οι αναπληρωματικοί……”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr