Σε λίγο κρίσιμη συνάντηση της ομάδας ΔΑΚΗ – Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα και τα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας

Σε λίγο έκτακτη,κρίσιμη συνάντηση της ομάδας ΔΑΚΗ – Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα και τα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας.

Ένα ακόμη μεγάλο θέμα που έχει προκύψει ανοιχτά, είναι η ομαδική παραίτηση ( αυτό σημαίνει φυσικά νέες τοπικές εκλογές) που θέλουν να κάνουν όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ν. Καστοριάς αν δεν αλλάξει άμεσα η απόφαση Αρβανιτόπουλου για κατάργηση της Αρχιτεκτονικής στην Καστοριά την ίδια ώρα που με παρέμβαση ( ε, γνωστό είναι σε όλους μας) ενώ καταργούσε την Αρχιτεκτονική στα Γιάννενα άλλαξε σε μια νύχτα την απόφαση του.

Όταν γίνονται όλα αυτά και τόσα άλλα πραγματικά καταλαβαίνουν όλοι πως το λιγότερο που έχουν να κάνουν οι αιρετοί παράγοντες είναι να καταθέσουν παραιτήσεις για να σταματήσει κάποτε ο αισχρός εμπαιγμός των πολιτικάντηδων σε βάρος των κοινωνιών.

Ουδεμία σοβαρή αντίδραση από τον Δήμο Καστοριάς.

Μάλιστα, θυμίζουμε πως σε προτροπή Λιάντση-Καραμανίδη για ομαδική παραίτηση του Δ.Σ Καστοριάς ο κ. Χατζησυμεωνίδης είχε δηλώσει δημόσια πως εσείς αν θέλετε παραιτηθείτε » Εγώ θα μείνω στην θέση μου»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιούνιος, 2013, 3:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr