«Ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για την ταφόπλακα της κυβέρνησης στην Πανεπιστημιακή Σχολή της Καστοριάς».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Για άλλη μία φορά, η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, βήμα – βήμα κατεδαφίζει ότι θετικό είχε συντελεστεί στην Καστοριά τα προηγούμενα χρόνια.
Μετά την πρόσφατη υποβάθμιση του ΤΕΙ μας και τη δραστική μείωση των φοιτητών του, μπαίνει τώρα και η ταφόπλακα στην πανεπιστημιακή σχολή της πόλης μας, μίας σχολής που ήταν εδώ και χρόνια πανέτοιμη για λειτουργία, όνειρο πολλών χρόνων και μελλοντικό καμάρι των Καστοριανών.
Μίας σχολής που θα αναβάθμιζε όχι μόνο το επίπεδο παιδείας, πολιτισμού, και προσωπικότητας της Καστοριάς, αλλά και το επίπεδο της Εθνικής μας παιδείας, καθώς το αντικείμενο της σχολής που αφορούσε στην αναπαλαίωση και συντήρηση παραδοσιακών κτηρίων και μνημείων, θα ήταν πρωτοποριακό στη χώρα μας, θα λειτουργούσε μάλιστα σε ένα ιδανικό αρχιτεκτονικό-μνημειακό περιβάλλον, της ιστορικής μας Καστοριάς, προσφέροντας και στην προβολή της Καστοριάς, διεθνώς.
Η ακύρωση της σχολής αυτής στην πόλη μας και η μεταφορά της με άλλο γνωστικό αντικείμενο στην Κοζάνη, αποτελούν ευθεία προσβολή και επίθεση στην Καστοριά μας και στο μέλλον της.
Οι τοπικοί παράγοντες των κυβερνητικών κομμάτων, αλλά και οι επικεφαλής της Περιφερειακής Ενότητας και των Δήμων και τα συμβούλιά τους, οφείλουν πλέον να υποβάλλουν άπαντες τις παραιτήσεις τους, είτε από τα αξιώματά τους είτε από τα κυβερνητικά κόμματα που εκφράζουν και συνεχίζουν να στηρίζουν.
Διότι, είτε παταγωδώς απέτυχαν οι ίδιοι στο έργο τους που είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μας, είτε αγνοήθηκαν και ξεγελάστηκαν με εξευτελιστικό τρόπο από υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες της κυβέρνησης που στηρίζουν.
Η συντονισμένη παραίτηση  όλων αυτών μαζί με την οργανωμένη διακομματική αντίδραση και διαδήλωση όλων των πολιτών της Καστοριάς, αποτελούν επιβεβλημένες κινήσεις για την αντιμετώπιση της κυβερνητικής κοροϊδίας και απαξίωσης του τόπου μας..
Ειδάλλως, θα είμαστε -για ακόμη μία φορά- άξιοι της μοίρας που άνωθεν μας επιβάλλουν.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Καστοριάς, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την διακομματική και υπερκομματική λαϊκή αντίδραση, την έναρξη της οποίας οφείλουν να σηματοδοτήσουν με τις ηχηρές παραιτήσεις τους οι τοπικοί παράγοντες των κυβερνητικών κομμάτων και της αυτοδιοίκησης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιούνιος, 2013, 5:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr