«Την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο» – Και το τρίτο τμήμα στην Κοζάνη και την Αρχιτεκτονική στην Καστοριά θα ζητήσει η παράταξη Δακή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η παράταξη της πλειοψηφίας, μετά από σχετική εισήγηση και του περιφερειάρχη Γιώργου Δακή, θα ζητήσει από το Υπουργείο Παιδείας να ισχύσει και η απόφαση για τη δημιουργία τρίτου τμήματος στην Κοζάνη, όπως ήδη προβλέπεται στο Π.Δ., αλλά και…τη μη κατάργηση του Τμήματος Αρχιτεκτονικής στην Καστοριά, που, πάντως, υπήρχε μόνο στα χαρτιά!!!Δηλαδή, σε μια εμφανή προσπάθεια συσπείρωσης του συνδυασμού αλλά και άμυνας απέναντι στην κοινή γνώμη της Καστοριάς που «βράζει», η παράταξη Δακή ζητά και την…πίτα ολόκληρη, αλλά και το σκύλο χορτάτο»! Δηλαδή και το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος στην Κοζάνη, αλλά και να λειτουργήσει, καποια στιγμή, και το Τμήμα Αρχιτεκτονικής στην Καστοριά!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιούνιος, 2013, 10:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr