Υπεγράφη χθες η υπαγωγή στον αναπτυξιακό νόμο το »εκθετήριο» γούνας

Υπεγράφη την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου που υπόκειται στις διατάξεις του Αναπτυξιακού νόμου 3908/11.Πρόκειται για το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης «Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Συνδέσμου Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας Α.Ε.», που αφορά στην Ίδρυση και εκμετάλλευση εκθεσιακού κέντρου, στη θέση «ΝΤΙΜΙΝΙΚΙ» κτηματικής περιοχής Άργους Ορεστικού, του Δήμου Ορεστίδος, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού επιλέξιμου κόστους επένδυσης 2.952.105,00 €.

Το νέο κτίριο εκτάσεως 29.120 m2 είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Ο κλάδος της γούνας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας και παράλληλα συμβάλλει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία. Τα στοιχεία άλλωστε αποδεικνύουν το ενδιαφέρον νέων επενδυτών να ασχοληθούν με τον παραγωγικό αυτό κλάδο που έχει κατακτήσει τα πέρατα της γης».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2013, 8:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr