Νέα βόμβα για Γρεβενά,Καστοριά από την δημοσίευση του Π.Δ για το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ alphafm.gr – Δείτε το νέο τελικό Π.Δ για το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας – Ναυάγιο για Καστοριά και Γρεβενά –

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ – ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ – ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ – ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΦΕΚ 130.2013

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούνιος, 2013, 10:57 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Νέα βόμβα για Γρεβενά,Καστοριά από την δημοσίευση του Π.Δ για το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας”

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Δεν χάνουν τίποτα τα Γρεβενά αλλά κερδίζουν ολόκληρη σχολή «Διοίκησης και Οικονομίας» καθώς και ίδιες σε αριθμό με σήμερα εισαγωγικές κατευθύνσεις δηλαδή αναλογικά τον ίδιο αριθμό σπουδαστών.
  Αυτή που χάνει είναι ΜΟΝΟ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ η οποία χάνει ένα ολόκληρο τμήμα που μέχρι το 2018 δεν θα έχει κανένα εισακτέο και μετά όλοι οι καθηγητές καθώς και όσοι σημερινοί φοιτητές απομείνουν θα πάνε στην ΚΟΖΑΝΗ ενώ χάνει και το Παράρτημα και μένει με δύο Τμήματα και δύο από τρεις σήμερα κατευθύνσεις εισαγωγής. Απλά με το 1/3 των σημερινών φοιτητών.
  Μπράβο στην κα Αντωνίου και τους συνεβρισκόμενους στα καλέσματά της.
  Θα τους θυμόμαστε πάντα ως τους μοναδικούς που το μόνο που προσέφεραν σ΄αυτό τον τόπο ήταν να διαλύσουν ότι με κόπο κάποιοι άλλοι από τις ίδιες θέσεις δεκαετίες δημιουργούσαν .

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr