Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ » ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ.

Συγκρούσεις, απειλές και μεγάλες εντάσεις μεταξύ κάποιων υποψήφιων διεκδικητών για τον δήμο Καστοριάς φαίνονται τις τελευταίες μέρες. Μετά τα αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ με λίστες υποψηφίων ο ένας καταγγέλλει τον άλλον ότι προσπαθεί να του » κλέψει» υποψήφιους.

Από μερικούς οι ιδιοτροπίες, θέλω γκάλοπ, θέλω χρίσμα, α.., θέλω και το άλλο, αλλά ανακοίνωση ποτέ. Από άλλους » μου κλέβει υποψήφιους από τον συνδυασμό μου, τους τηλεφωνεί και τους λέει, ελάτε μαζί μου».

Φοβερά πράματα δηλ. και όλα αυτά για την καρέκλα του δημάρχου Καστοριάς. Από την άλλη σε λίγο θα σας παρουσιάσουμε ονόματα από μια ομάδα υποψήφιου δημάρχου ο οποίος ήταν και ο πρώτος που επίσημα είχε καταθέσει την υποψηφιότητα του. Επίσημα σήμερα ανακοινώνει λίστα, αλλά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο γεγονός ότι με αυτόν τον αριθμό είναι και ο πρώτος υποψήφιος δημοτικός συνδυασμός που » κλειδώνει» την συμμετοχή του στις εκλογές μιας και ο αριθμός είναι ο απαραίτητος για την κάθοδο, καλύπτοντας παράλληλα

και την ποσόστωση για την συμμετοχή των γυναικών, θέμα το οποίο προβληματίζει τους περισσότερους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Σεπτέμβριος, 2010, 8:13 μμ. στις Κατηγορίες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr