Αιφνιδιαστική αλλαγή και πάλι με » τυπογραφικό » λάθος για το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου και τα Γρεβενά – Μόνο για την Καστοριά δεν υπάρχουν » τυπογραφικά » λάθη. Γελάνε όλοι κ. Δακή,κ.Αντωνίου………

Η Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας έχει πλέον έδρα τα Γρεβενά» – Δεν φεύγει τελικά από το Γρεβενά το τμήμα διεθνούς εμπορίου. Σε έκτακτη συνάντηση του βουλευτή Γρεβενών και όλων των φορέων υπήρξε η διαβεβαίωση πως παρά το ότι βγήκε Π.Δ υπήρξε »τυπογραφικό » λάθος . Διαβάστε την έκτακτη ανακοίνωση του βουλευτή Γρεβενών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Με αφορμή την αναστάτωση που προέκυψε μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος 90 (ΦΕΚ Α’ 130/2013)και συγκεκριμένα του άρθρου 8 του παραπάνω διατάγματος που αναφέρεται στις μεταβατικές διατάξεις για το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου της Καστοριάς, ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών συναντήθηκε χθες με τον Υπουργό Παιδείας κ.Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Κοψαχείλη ότι ισχύουν στο ακέραιο όλες οι δεσμεύσεις που είχε αναλάβει σε προηγούμενη συνάντηση τους, παρουσία του κ. Δημάρχου και κ. Αντιπεριφεριάρχη Γρεβενών. Η ένταξη του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου στην Κοζάνη προέκυψε από τυπογραφικό λάθος το οποίο θα διορθωθεί σε επόμενο ΠΔ.

Η Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας έχει πλέον έδρα τα Γρεβενά, έχει νέο γνωστικό αντικείμενο και σε συνδυασμό με τη μελλοντική ένταξη και του εκπαιδευτικού προσωπικού του καταργηθέντος Τμήματος της Καστοριάς, αναπτύσσει δυναμικές προοπτικές για το ΤΕΙ Γρεβενών.

Ο βουλευτής θέλει να ευχαριστήσει τους θεσμικούς φορείς του τόπου για την άμεση αντίδραση τους, η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι με πνεύμα συνεργασίας και συλλογική δράση μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα και να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για τον τόπο.

Όπως έχει τονίσει και στο παρελθόν ο κ. Κοψαχείλης, σκοπός και στόχος όλων πρέπει να είναι η διαφύλαξη, η ενίσχυση και η διαρκής ακαδημαϊκή ανάπτυξη του εκπαιδευτικού ιδρύματος των Γρεβενών.

 

Γραφείο Τύπου

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιούνιος, 2013, 8:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr