Μυρίζουν εκλογές. Εισηγούνται στον Βενιζέλο να φύγει από τη κυβέρνηση

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα εμφανίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή, την αναστολή της ΕΡΤ όπως ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου. Χωρίς όμως αυτό να αποτελεί το κύριο θέμα για το ΠΑΣΟΚ  αλλά για τον τρόπο που η κυβέρνηση λειτουργεί χωρίς να υπολογίζει τους άλλους δύο εταίρους. Ωστόσο όμως ο κ. Βενιζέλος είπε σε συνεργάτες του ότι παίζεται «χοντρό παιχνίδι» και γι’αυτό όπως εκτιμούν συνομιλητές του δεν αποκλείεται ακόμη και η προσφυγή στις κάλπες.

Στον κ. Βενιζέλο εισηγούνται να φύγει από τη κυβέρνηση καθώς κανείς από τους βουλευτές του δεν πρόκειται όπως λένε να ψηφίσει κάτι που αφορά το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ο συμβολισμός με το κατέβασμα των διακοπτών προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις στη κυβέρνηση όπως έλεγαν πολλά τηλέφωνα που έγιναν στην Ιπποκράτους από απλούς πολίτες.

Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για αντιπερισπασμό καθώς οι ανακοινώσεις για την ΕΡΤ έγιναν μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την αποτυχία της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ και την αποχώρηση των Ρώσων επενδυτών. Γι’αυτό και ορισμένοι στην Ιπποκράτους μιλούν για προσπάθεια του κύριου Σαμαρά να κάνει «ηρωική έξοδο» με πλαστό διαβατήριο τις μεταρρυθμίσεις προκαλώντας για το ίδιο θέμα πόλωση στη κοινωνία.

Το θέμα δεν είναι η ΕΡΤ αλλά τα αδιέξοδα στην οικονομία έλεγαν χαρακτηριστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία πρόσθεταν ότι τάσσονται υπέρ του εκσυγχρονισμού του οργανισμού όχι όμως να βάζουν ως όχημα την ΕΡΤ για να λειτουργούν διαφορετικά στις υπόλοιπες  πτυχές της κυβέρνησης. Και για αυτό το λόγο επιμένουν να μην αποκλείουν το ενδεχόμενος της προσφυγής στις κάλπες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούνιος, 2013, 2:02 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr