Το “μαύρο” έγινε… εφτάχρωμη εικόνα

Και ξαφνικά, το «μαύρο» έφυγε από τις συχνότητες της ΕΡΤ και στη θέση του εμφανίσθηκε μία… εφτάχφρωμη φάσα χωρίς διακριτικό σήμα.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, το υπουργείο Οικονομικών (που έχει αναλάβει τη διαχείριση της κλειστής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης) προχώρησε στην απομάκρυνση του «μαύρου» για να σηματοδοτήσει την προσπάθεια εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης στο πλαίσιο που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή. Δηλαδή, ορισμός (από το ΥΠΟΙΚ) προσωρινής διοίκησης και μετάδωση «ζωντανού» ενημερωτικού προγράμματος.

Στο ερώτημα, με ποια τεχνική υποστήριξη θα γίνει αυτό αφού όλο το προσωπικό της ΕΡΤ έχει απολυθεί (άρα, και οι τεχνικοί της) η απάντηση είναι «υπάρχουν τεχνικοί στη χώρα που μπορούν να συνδράμουν».

Κατά την ίδια πηγή, σιγά-σιγά θα αντικατασταθεί η… εφτάχρωμη φάσα από «κάτι» που δεν προσδιορίζεται ακόμη.

Οι πληροφορίες ότι μέσω των συχνοτήτων της ΕΡΤ θα απευθύνει διάγγελμα ο πρωθυπουργός πριν από τη σύσκεψη κορυφής, δεν επιβεβαιώνονται από το Μαξίμου.

Πηγή:www.capital.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Ιούνιος, 2013, 10:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr