ΔΕΥΑΚ, έγκριση μετάβασης μελών του Δ.Σ στην ετήσια Γενική Συνέλευση στις Σέρρες – Πείτε μας κάποια στιγμή και τα ποσά που ξοδεύουμε για τον κάθε ένα….

Πετκανάς,Μπάτσιος,Αλεξιάδης,Παναγιώτης Διαμαντόπουλος και Κ.Ρόντσης πηγαίνουν στην 25η ετήσια Γ.Σ στις Σέρρες 19,20,21 / 6/ 2013 μάλλον για να παρακολουθήσουν απλά την Γ.Σ όπου ποτέ κανείς δεν έχει καταλάβει τι κερδίζουμε.

Δείτε την απόφαση των έξι μιας και τα άλλα πέντε μέλη του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ, απουσίαζαν.

ΔΕΥΑΚ – ΑΠΟΦΑΣΗ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιούνιος, 2013, 2:24 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “ΔΕΥΑΚ, έγκριση μετάβασης μελών του Δ.Σ στην ετήσια Γενική Συνέλευση στις Σέρρες – Πείτε μας κάποια στιγμή και τα ποσά που ξοδεύουμε για τον κάθε ένα….”

 1. ΡΗΤΑ

  Πείτε μας κάποια στιγμή και τί ακριβώς πληρώνει η ΔΕΥΑΚ γι΄αυτά τα άτομα.
  Γνωρίζω ότι ζητούν αποζημίωση εκτός από τα έξοδα μετάβασης, ξενοδοχεία, φαγητό, ακόμη και για μασάζ, γυμναστική, τα γλυκά που τρώνε, τους καφέδες που πίνουν και τα τσιγάρα που καπνίζουν και τέλος πάντων ότι είδους απόδειξη βρουν και μπορέσουν να προσκομίσουν

 2. ελένη

  Γενική Συνέλευση ποιου οργανισμού – εταιρίας κλπ?

 3. Αριστοτέλης

  Πετκανάς, Μπάτσιος, Αλεξιάδης, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος και Κ.Ρόντσης
  Οι πιστοί ακόλουθοι του προέδρου.
  Ας μας πούνε πόσοι από αυτούς θα πάρουνε και τις γυναίκες τους μαζί για τούρ;
  Ελπίζουμε όταν επιστρέψουν να δηλώσουν τις δαπάνες όλες μαζί. Και όχι σαν την άλλη φορά στη Χίο που τις έφεραν σε δόσεις για να μην καταλαβαίνει ο επίτροπος πόσα ξόδεψαν.

  Ένας υπάλληλος

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr