Το ΣτΕ επιμένει: Η ΕΡΤ έκλεισε, οι υπάλληλοι είναι απολυμένοι, να υπάρξει πρόγραμμα το συντομότερο δυνατό

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η απόφαση του τμήματος αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία κινείται το ίδιο πλαίσιο με την πρώτη απόφαση της προσωρινής διαταγής του προέδρου του ΣτΕ του Κωνσταντίνου Μενουδάκου. Δηλαδή, πως η ΕΡΤ ως νομικό πρόσωπο δεν υφίσταται πλέον, αλλά το πρέπει το σήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.

Το ΣτΕ ζητεί να ληφθούν τα μέτρα από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Σίμο Κεδίκογλου προκειμένου να επανέλθει άμεσα το σήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, να φύγει δηλαδή το μαύρο, ενώ τους καλεί να αποφασίσουν για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα πέντε μέλη της επιτροπής μόνο το ένα έκρινε πως έπρεπε πρώτα να δημιουργηθεί ο νέος φορέας και μετά να κλείσει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τμήμα αναστολών αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθει σε περίπτωση που διαπιστώσει πως η απόφασή του δεν εκτελείται από την κυβέρνηση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιούνιος, 2013, 12:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr