Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τις παράνομες <<ελληνοποιήσεις>> αγροτικών προϊόντων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απών από τη βουλή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,κ.Τσαυτάρης στην Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ Ευάγγελου Διαμαντόπουλου για τις παράνομες <<ελληνοποιήσεις>> αγροτικών προϊόντων

Σύμφωνα με τη δέσμευση που είχαμε αναλάβει ,στα πλαίσια της ενασχόλησης μας με το θέμα των παράνομων <<ελληνοποιήσεων>> αγροτικών προϊόντων που πλήττει τους αγρότες φασολοπαραγωγούς της Δυτικής Μακεδονιας και μετά την αόριστη απάντηση που πήραμε (http://syrizakastorias.blogspot.gr/2013/05/apantisi-ellinopoiisi-fasolia.html) στην  8943/28-3-2013 ερώτηση μας (δείτε εδώ) καταθέσαμε Επίκαιρη Ερώτηση (http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/8113992.pdf) προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου από το βήμα της Βουλής να πάρει θέση για το θέμα.

Κατά την ως φαίνεται πάγια τακτική του ακριβοθώρητου κ. Τσαυτάρη στον κοινοβουλευτικό έλεγχο (http://vagapostolou.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2285.html) , δεν παρέστη σήμερα στη Βουλή -ως οφείλει- για να απαντήσει στην Επίκαιρη Ερώτηση. Απών ο κ. Τσαυτάρης που κατά τα άλλα δεν φείδεται εξαγγελιών περί ανάδειξης του πρωτογενούς τομέα ως μοχλού ανάπτυξης της χώρας και διαβεβαιώσεων ότι το θέμα των <<παράνομων ελληνοποιήσεων>> αγροτικών προϊόντων τον απασχολεί έντονα.

Αναρωτιόμαστε ειλικρινά τι άλλο παρά απαξίωση του κοινοβουλίου και εμπαιγμό του αγροτικού , αλλά και του επιστημονικού κόσμου που μέσα από την ερευνά επιχειρεί να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος, συνιστά η στάση του. Από την άλλη η ενασχόληση της βουλευτίνας Καστοριάς της Ν.Δ κ. Αντωνίου με το ζήτημα εξαντλείται σε επικοινωνιακού χαρακτήρα εξωκοινοβουλευτικές επαφές με παράγοντες του Υπουργείου. Ο καθένας επιλέγει πως πολιτεύεται, κρίνεται και θα κριθεί για τις επιλογές του. Εμείς από τη πλευρά μας θα επιμείνουμε στην ανάδειξη του .προβλήματος και κυρίως στην προβολή όλων εκείνων των μέτρων, αλλά και επιστημονικών μεθόδων που μπορούν να θωρακίσουν το πιστοποιημένο Π.Γ.Ε προϊόν μας απέναντι στην παράνομη πρακτική των <<ελληνοποιήσεων>>, προκειμένου να προστατευθεί το ήδη συρρικνωμένο αγροτικό εισόδημα, αλλά και ο ίδιος ο καταναλωτής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιούνιος, 2013, 8:13 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr