Αιτήσεις για 2.307 θέσεις έως τις αρχές Ιουλίου

Σε 2.307 ανέρχονται οι ευκαιρίες εργασίας που προσφέρουν 24 δήμοι, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και φορείς του υπουργείου Πολιτισμού σε όλη τη χώρα, για τις οποίες ήδη υποβάλλονται αιτήσεις.

Τη… «μερίδα του λέοντος» από πλευράς αριθμού θέσεων προκήρυξε η ΔΕΗ με 1.223 θέσεις συνολικά. Οι ειδικότητες αφορούν τεχνικό και διοικητικό προσωπικό (Μηχανοτεχνίτες, Ηλεκτροτεχνίτες, Χειριστές, Οδηγοί, Γραμματείς, Ταμίες κ.ά.).

Αιτήσεις για 2.307 θέσεις έως τις αρχές Ιουλίου

Εξακόσιες δύο θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων «άνοιξαν» σε 24 δήμους σε Αθήνα και Περιφέρεια, με τις περισσότερες προσλήψεις να πραγματοποιούν οι Δήμοι Ρεθύμνης, Χαλκιδέων, Κω, Κέρκυρας και Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Επίσης, εγκρίθηκαν 30 θέσεις φυλάκων στο Μουσείο Ακρόπολης.

ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ νεο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ

Δουλειά για 1.000 ανέργους σε μειονεκτική θέση
«Εισιτήριο» πρόσληψης στον ιδιωτικό τομέα, διάρκειας έως και δύο ετών, για 1.000 ανέργους ειδικών κατηγοριών και χαμηλών προσόντων προσφέρει νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Ερχονται 153 προσλήψεις σε πυρασφάλεια, ακτές

Αμεσα θα προκηρυχθούν 153 θέσεις εποχικών υπαλλήλων σε τουριστικούς δήμους και νησιά για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών και την πυρασφάλεια

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιούνιος, 2013, 11:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr