Ξαφνικό λουκέτο στον Κατσέλη – Στο δρόμο 500 οικογένειες

Ένα ακόμη ιστορικό εργοστάσιο στο χώρο της αρτοποιίας βάζει λουκέτο. Πρόκειται για την εταιρεία Κατσέλης από τον οποία έτρωγαν ψωμί 500 οικογένειες. Τι λένε στο Newsit οι εργαζόμενοι.

Τα μαύρα μαντάτα ανακοινώθηκαν στην αγορά την περασμένη Παρασκευή όταν η εταιρεία Nutriart ABEE (Kατσέλης)  υπέβαλε αίτηση κήρυξης σε πτώχευση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία συζήτησης την 18η Σεπτεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «η  επιδείνωση της κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, σύναψη και υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυναν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της».

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος των Εργαζομένων στην εταιρεία Nutriart (Kατσέλης), Γιώργος Αρβανίτης «στην αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε η εταιρεία απαντάμε με ανοιχτό εργοστάσιο. Ζητάμε την επαναλειτουργία του εργοστασίου άμεσα, δεν παίζουμε με τις ζωές μας και στις πλάτες μας δε θα παίξει κανείς. Θέλουμε να μη χαθούμε από την αγορά γιατί τέτοιο brund name, τέτοιο δυνατό όνομα όπως ο Κατσέλης στην αγορά, η Αλλατίνη στους μύλους και η PLAZA στα κατεψυγμένα, δεν πρέπει να σβήσουν από τον χάρτη. Τώρα όσον αφορά τυχόν παιχνίδια από τις τράπεζες, λέμε στο αφεντικό μας να έρθει εδώ στο εργοστάσιο και να μας δώσει μια εξήγηση και να μας πει τι οδήγησε στον ξαφνικό θάνατο για τους εργαζόμενους. Δεν υποκύπτουμε, είμαστε εδώ κάθε πρωί, κάθε μέρα, με ανοιχτό εργοστάσιο και τις φορώντας τις στολές μας, να δουλέψουμε για να συνεχισει να υπάρχει αυτό το ιστορικό brand name του Κατσέλη. Δε ζητάμε τίποτα άλλο, ανοιχτό εργοστάσιο, όχι λουκέτο, οχι ανεργία, αλλά άμεση λειτουργία του εργοστασίου».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιούνιος, 2013, 8:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr