ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΛΙΑΝΤΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Μεγάλη προσπάθεια κάνει ο Κώστας Λιάντσης να συγκροτήσει υποψήφιο δημοτικό ψηφοδέλτιο έχοντας σοβαρό πρόβλημα στο εσωτερικό της Καστοριάς όπου δεν μπορεί να βρει πρόσωπα που θα τον φέρουν ψήφους, στοχεύοντας ανοιχτά στον Γιάννη Τσαμίση & Σταύρο Μαγαλιό, διότι εκτιμά πως και οι δυο για δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης θα του φέρουν τους σταυρούς που επιθυμεί.

Από την άλλη ο νομάρχης προχωρά πολύ το όλο θέμα μιας και σε 5-6 συνεργάτες του συζητά τις φιλοδοξίες που έχει από τον Ιανουάριο και μετά.

Λέει λοιπόν σε μερικούς για να τους πείσει : » Ελάτε μαζί μου, εσύ θα πας σε αυτή την θέση εσύ εκεί, γιατί εγώ θα μείνω δήμαρχος για κάνα 2 χρόνια, μετά πάω για βουλευτής»

Η έκπληξη των » φίλων» του μεγάλη, » καλά και τα σχέδια που έχουμε για την νέα δημοτική αρχή; ».

Και βέβαια ο νομάρχης τους καθησυχάζει » τι σκοτίζεσαι, φεύγω εγώ και αναλαμβάνεις εσύ, το ξέρω ότι μπορείς». ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.

Λαέ ξύπνααααααααααα……..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Σεπτέμβριος, 2010, 8:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr