Δ.Καστοριάς, <<ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ>>

Η σύμβαση εκτέλεσης ενός νέου ιδιαίτερα σημαντικού έργου υπογράφηκε σήμερα 3 Ιουλίου 2013, μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη και του αναδόχου ΕΔΕ Βασιλείου Δέδε, το οποίο αφορά το <<ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ>>, συνολικού προϋπολογισμού 1.520.000 Ευρώ.

Με την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιείται η έναρξη των εργασιών του έργου το οποίο έχει ορίζοντα υλοποίησης δεκαοκτώ μηνών.

 

Έργο

Υποέργο

Π/Υ υποέργου

Ημερ. Δημοπρασίας

Π/Υ Έργου

Πηγή Χρηματοδότησης

Αποχέτευση Οικισμών Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας Δήμου Καστοριάς

Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων Καλοχωρίου

1.520.000,00

22/1/2013

6.496.000,00

ΠΕΠ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Το έργο αυτό αποτελεί ένα υποέργο του έργου «Αποχέτευση Οικισμών Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας Δήμου Καστοριάς» ζωτικής σημασίας το οποίο επιλύει χρονίζοντα προβλήματα των δημοτών και συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, ενώ παράλληλα στοχεύει να δημιουργηθούν υποδομές οι οποίες θα συμβάλλουν στην εξυγίανση των υδάτινων πόρων της περιοχής μας και ιδιαίτερα του ποταμού Αλιάκμονα.

Το παραπάνω έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε.Π Δυτ. Μακεδονίας)».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούλιος, 2013, 11:17 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr