«Εκλογή της Μ. Αντωνίου στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ν.Δ., στην 1η θέση μεταξύ των γυναικών».

Στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ν.Δ εξελέγη σήμερα, μετά από ψηφοφορία η Μαρία Αντωνίου.Η κ. Αντωνίου εξελέγη στην 1η θέση μεταξύ των γυναικών και στην 5η θέση συνολικά.

 Μετά την εκλογή της η κ. Αντωνίου δήλωσε:

« Η εμπιστοσύνη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., που με εξέλεξαν στην Εκτελεστική Γραμματεία του Κόμματος και μάλιστα στην 1η θέση των γυναικών, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.

Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και τους διαβεβαιώνω, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξεια της εμπιστοσύνης τους.

Στο μυαλό μου ήταν και παραμένουν τα προβλήματα των συμπολιτών μου και του τόπου μου, της Καστοριάς, για τα οποία θα συνεχίσω να δίνω καθημερινά τη μάχη για την επίλυσή τους».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούλιος, 2013, 6:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr