Ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς στο περιφερειακό ιατρείο Μεσοποταμίας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καστοριάς Ευάγγελος Διαμαντόπουλος μαζί με κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς επισκέφθηκαν το περιφερειακό ιατρείο Μεσοποταμίας και το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013.

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκαν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό (κυρίως στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού) από συνταξιοδοτήσεις που δεν αναπληρώθηκαν, αλλά και σε ιατρικό υλικό.

Το υπάρχον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσει να τα καταφέρει στον κρίσιμο αυτό τομέα της Υγείας που υποχρηματοδοτείται.

Ο βουλευτής και το κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής συζήτησαν για τα προβλήματα αυτών των περιφερειακών μονάδων Υγείας, διαπίστωσαν την αναγκαιότητα χρηματοδότησης και στήριξης αυτών των υγειών κυττάρων πρωτοβάθμιας περίθαλψης, γιατί ο αγώνας για τη διάσωση των Νοσοκομείων πρέπει να συνοδεύεται και από την πάλη για την οικονομική τους στήριξη και την απόκρουση των μνημονιακών προϋπολογισμών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Ιούλιος, 2013, 3:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr