«Δρακόντειοι» όροι από την Τρόικα για τη ρύθμιση δανείων

Τρόικα: Πουλήστε το ΙΧ, πάρτε τα παιδιά από το ιδιωτικό σχολείο, μην πάτε διακοπές, περιορίστε στα απολύτως αναγκαία τη διαβίωσή σας…

Αυστηρούς όρους για τη ρύθμιση και αναδιάρθρωση δανείων, κοινούς για όλες τις τράπεζες, θέλει να βάλει η τρόικα.

Θα ζητείται από τους δανειολήπτες να περικόψουν «πολυτελείς» δαπάνες, όπως τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα ιδιωτικά σχολεία, ακόμα και τις διακοπές, όπως γράφει το money-money.gr.

Πουλήστε το ΙΧ, πάρτε τα παιδιά από το ιδιωτικό σχολείο, μην πάτε διακοπές, περιορίστε στα απολύτως αναγκαία τη διαβίωση σας…

Αυτοί είναι οι όροι που θέλει να βάλει η τρόικα, προκειμένου να γίνονται ρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις δανείων από τις τράπεζες, με βάση το νέο πλαίσιο, που είναι υπό συζήτηση.

Ο σχεδιασμός της τρόικας προβλέπει ότι το επόμενο διάστημα θα ασκηθούν μεγάλες πιέσεις σε όσους δανειολήπτες βρίσκονται σε καθυστέρηση για να ρυθμίσουν το δάνειό τους με την τράπεζα.

Ταυτοχρόνως, διαμορφώνεται ένα αυστηρό πλαίσιο και οι όροι, με τους οποίους θα γίνουν οι ρυθμίσεις και οι αναδιαρθρώσεις των δανείων.

Σε δεύτερη φάση, θα ασκούνται πιέσεις μέσω κατασχέσεων και πλειστηριασμών -για το λόγο αυτό προβλέπεται το «ξεπάγωμα» των πλειστηριασμών από το νέο έτος.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιούλιος, 2013, 8:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr