Μπακογιάννης κατά Μητσοτάκη για τις απολύσεις των δημοτικών αστυνομικών!

Γιος της Ντόρας, ανιψιός του Κυριάκου, αλλά…

Για «τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων» φέρεται να μίλησε ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, αναφορικά με τις απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Για «τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων» φέρεται να μίλησε ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, αναφορικά με τις απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το γεγονός αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς ο κ. Μπακογιάννης δεν είναι άλλος από το γιο της Ντόρας Μπακογιάννη και ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ανιψιός επικρίνει το θείο, λέγοντας: «Η κατάργηση υπηρεσιών και θεσμών είναι λάθος. Η τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων δεν συνιστά στρατηγική».

Και όσον αφορά στις απολύσεις με τις οποίες συμφώνησε με την Τρόικα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μπακογιάννης είναι ακόμα πιο σκληρός: «Γίνονται πρόχειρα. Δεν μπορεί να τα ρίχνουν όλα στον Μανιτάκη. Ο πρωθυπουργός δεν ήταν ο ίδιος τόσο καιρό;».

Είπε επίσης, ο Κώστας Μπακογιάννης: «Η υπόθεση αναδεικνύει την τραγική αποτυχία του πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί την κρίση. Δεν συνιστά ουσιαστική μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, αφού αναδεικνύει περισσότερα προβλήματα απ’ ό,τι κλήθηκε να λύσει. Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να εμφανίσουμε ένα πραγματικό σχέδιο αναδιάρθρωσης της χώρας με γενναίες πράξεις και απαιτήσεις».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιούλιος, 2013, 10:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr