Πανελλαδικές 2013: Ως 700 μόρια η πτώση των βάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Μεγάλη πτώση των βάσεων αναμένεται μετά τις βαθμολογίες στις πανελλαδικές. Δεκάδες είναι τα τμήματα που θα έχουν χαμηλότερη βάση, αν και υπάρχουν περιζήτητες σχολές που εξασφαλίζουν θέση εργασίας που παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Ακόμη και σχολές όπως οι ιατρικές ή οι νομικές θα έχουν μείωση κατά 300 περίπου μόρια, ενώ πολλές είναι οι πολυτεχνικές σχολές όπου θα σημειωθεί μείωση ως και 500 μόρια, ωστόσο σχολές όπως οι παιδαγωγικές “αντέχουν” καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.

Ανατροπές στις βάσεις έφεραν εφέτος τα ειδικά μαθήματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία η πτώση αναμένεται να είναι:
ως 300 μόρια στις νομικές σχολές
ως 500 μόρια στα τμήματα φυσικής, χημείας, μαθηματικών
ως 300 μόρια στις ιατρικές σχολές
ως 600 μόρια στις πολυτεχνικές σχολές
ως 700 μόρια στα οικονομικά τμήματα

Όλα πάντως δείχνουν ότι οι βάσεις στις στρατιωτικές σχολές θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι χωρίς σημαντικές διαφορές.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Ιούλιος, 2013, 9:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Πανελλαδικές 2013: Ως 700 μόρια η πτώση των βάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ”

 1. […] Μεγάλη πτώση των βάσεων αναμένεται μετά τις βαθμολογίες στις πανελλαδικές. Δεκάδες είναι τα τμήματα που θα έχουν χαμηλότερη βάση, αν και υπάρχουν περιζήτητες σχολές που εξασφαλίζουν θέση εργασίας που παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. Ακόμη και σχολές όπως οι ιατρικές ή οι νομικές θα έχουν μείωση κατά 300 περίπου μόρια, ενώ πολλές είναι οι πολυτεχνικές σχολές […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr