Μοναδική επίσημη υποψηφιότητα για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας του Γιώργου Δακή

Μέχρι στιγμής και βλέποντας ενδεχομένως τις δυνατότητες τους κανένας δεν »τολμά» να βγει να ανακοινώσει σε όλη την Δ.Μακεδονία υποψηφιότητα επηρεασμένοι μάλλον και από τον μηχανισμό ΔΑΚΗ που είναι »στημένος».

ΠΑΣΟΚ&ΣΥΡΙΖΑ αμήχανα παρακολουθούν προσπαθώντας να βρουν στελέχη αλλά μάλλον κανείς βγαίνει μπροστά.

Η συνταγή πάντως δυο μήνες πριν ανακοινώνω και τέτοια δεν θα μπορέσει να έχει καμία τύχη.

Έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε από τους περιφερειακούς συμβούλους των συνδυασμών της αντιπολίτευσης θα ενταχθούν στην υποψήφια ομάδα του νυν περιφερειάρχη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιούλιος, 2013, 1:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Μοναδική επίσημη υποψηφιότητα για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας του Γιώργου Δακή”

 1. […] Μέχρι στιγμής και βλέποντας ενδεχομένως τις δυνατότητες τους κανένας δεν »τολμά» να βγει να ανακοινώσει σε όλη την Δ.Μακεδονία υποψηφιότητα επηρεασμένοι μάλλον και από τον μηχανισμό ΔΑΚΗ που είναι »στημένος». ΠΑΣΟΚ&ΣΥΡΙΖΑ αμήχανα παρακολουθούν προσπαθώντας να βρουν στελέχη αλλά μάλλον κανείς βγαίνει μπροστά. Η συνταγή πάντως δυο μήνες πριν ανακοινώνω και τέτοια δεν θα μπορέσει να […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr