Oι εόρτιες εκδηλώσεις για την Αγ.Παρασκευή στη Μητρόπολη Λαγκαδά – Στην foto ο αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος

Ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 21 Ιουλίου ε.έ., οι εόρτιες λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Πολιούχου της πόλεως του Λαγκαδά, Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, με την υποδοχή του Σεπτού Λειψάνου της, και εν συνεχεία τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Λαγκαδά, προεξάρχοντος του Σεβαμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του προς το εκκλησίασμα, αναφέρθηκε εκτενώς στα νοήματα της σημερινής Ευαγγελικής περικοπής, τονίζοντας μεταξύ των άλλων, ότι το φωτεινό παράδειγμα της πίστεως του Εκατόνταρχου οριοθετεί το μέτρο της πίστεως και της αγάπης που είχε, εκδηλώνοντάς το με το ενδιαφέρον για τον πάσχοντα δούλο του και αυτό αποτελεί ταυτόχρονα και ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αυτοεπίγνωσης που δυστυχώς λείπει σήμερα από πολλούς που ευρίσκοντο εν υπεροχή και κατέχουν εξουσίες.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουλίου ε.έ., στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής-Λαγκαδά, με τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, ο οποίος θα τελεσθεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου και εν συνεχεία με την Λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Παρασκευής, ενώ την κυριώνυμο ημέρα της εορτής θα τελεσθεί Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος τουΣεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδος, θα τελούνται καθημερινώς Όρθρος και Θεία Λειτουργία στις 7:30π.μ., Εσπερινός και Παράκληση στις 19:00μ.μ., καθώς επίσης και Ιερά Αγρυπνία στις 21:30μ.μ.

– See more at: http://www.amen.gr/article14727#.UevoCpJk8ms.facebook

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιούλιος, 2013, 8:11 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

14 Σχόλια για “Oι εόρτιες εκδηλώσεις για την Αγ.Παρασκευή στη Μητρόπολη Λαγκαδά – Στην foto ο αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος”

 1. Woody

  Ηρέμησε, Ανώνυμε ! Δεν είναι μόνο ο π. Αμβρόσιος στη φωτογραφία.
  Πολύ περισσότερο μέσα στην Εκκλησία.
  Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά δεν τό’πιασες το υπονοούμενο.
  Μη φαντάζεσαι προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν και μη παραμελείς εκείνα που υπάρχουν…
  Και προπαντός μη σκούζεις εν ονόματι άλλου ! Ό,τι θέλει ας μας το πει καθένας ο ίδιος.

 2. Άστε επιτέλους ήσυχο τον πατέρα μας,TON π.Αμβρόσιο,, ακόμα ασχολείστε μαζί του;.
  Εφυγε και ησύχασε, και όλοι στην Μ.λαγκαδά τον αγαπάνε.

 3. Ανώνυμος (για την ώρα...)

  Πέρασε ένας χρόνος.
  Πού πάμε ;
  http://webtv.imlagada.gr/photo/99718

 4. ΤΖΟΡΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΥΝΟ

  ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΚΡΕΟΥΡΓΕΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!

  Αυτά που οι ομόθρησκοι σας χριστιανοί της μικρής ψεύτικης αγάπης και του Μεγάλου αληθινού μίσους έκαναν στην Σκυθόπολη δεν τα βλέπετε;

  «η θα γίνεις χριστιανός η θα πεθάνεις» έλεγαν τότε στους Έλληνες προγόνους μας αυτοί που νομίζετε αδερφούς σας, κι αντί να ανοίξετε τα μάτια σας και να διαβάσετε ιστορία, έχετε πέσει με τα μούτρα μέσα στο πορνογράφημα της δήθεν αγίας γραφής σας, σκοταδιστές!

  Τι ήταν η Σκυθόπολις; Το περιγράφει ο Εμμανουήλ Ροϊδης στην Πάπισα Ιωάννα …; «Και ου μόνον κατά των λίθων επέδειξαν τον χριστιανικόν ζήλον των οι ακάματοι εκείνοι ειδωλοθραύσται, αλλά και κατά των δυστυχών εκείνων, όσους υπωπτεύοντο εμμένοντας εις των πατέρων των την θρησκείαν. Ο σφάζων πρόβατον προς οικογενειακήν ευωχίαν, ο προσφέρων άνθη εις του πατρός του τον τάφον, ο συλλέγων χαμαίμηλα εις το φως της σελήνης, ο αρωματίζων την οικίαν του ή φέρων ανηρτημένον περί τον τράχηλον φυλακτήριον κατά του πυρετού κατεμηνύετο υπό κουκουλοφόρων κατασκόπων ως μάγος ή ειδωλολάτρης, κατεβαρύνετο δι αλύσεων και εστέλλετο εις Σκυθούπολιν, όπου είχε στηθεί το χριστιανικόν κρεουργείον. Εκεί συνεδρίαζον ευσεβείς δικασταί, αμιλλώμενοι τις πλείονας ειδωλολάτρας να οπτήσει επί εσχάρας, να βράση εντός ζέοντος ελαίου ή να κατακόψη μεληδόν. Μυριάδες μαρτυρολογίων διηγούνται τας αθλήσεις των χριστιανών ομολογητών, εκ των πληγών των οποίων έσταζε γάλα, και τους εδρόσιζον αι φλόγες, αλλ’ ουδείς έγραψεν ακόμη το αψευδές συναξάριον των μαρτύρων εκείνων, οίτινες αντί μυθώδους γάλακτος έχυσαν αίμα αληθές και αντί να δροσίσει κατέκαυσε το πυρ της χριστιανικής ανεπιεικίας, καυστικότερον όν, φαίνεται, του πυρός της πολυθεϊκής ωμότητος».

  Σε εκτενέστερη περικοπή ο Ροϊδης επισημάνει: «Κατά τας αρχάς του Μεσαίωνος επί Ουάλεντος, Ουαλεντινιανού και Θεοδοσίου συνεστήθη εν Ανατολή αληθής «Ιερά Εξέτασις», ής αι θηριωδίαι, αι καταπιέσεις και αι σφαγαί δεν έχουσι τι να φθονήσωσιν εις τους Ιεροδικαστάς της Ισπανίας, οίτινες άτομα μόνον κατεδίωκον επί κακοδοξία, ενώ οι Ορθόδοξοι «σωφρονισταί» της Ανατολής προυτίθεντο να εξαλείψωσιν αθρόους από του προσώπου της γης πάντας τους ελληνίζοντας ή φιλοσοφούντας. Τα περί τούτων χωρία των συγχρόνων ιστορικών εξαλείφουσι παν ίχνος αμφιβολίας, διεγείροντα αγανάκτησιν και φρίκην κατά των ελθόντων «βαλείν μάχαιραν και ουχί ειρήνην».

  Παρά του χριστιανού χρονογράφου Σωζομένου, ον ουδείς βεβαίως θέλει κατηγορήσει ως συκοφαντούντα τους ομοθρήσκους του, μανθάνομεν ότι «των ελληνιστών μικρού πάντες κατ’ εκείνο διεφθάρησαν, και οι μεν πυρί, οι δε ξίφει απολέσθαι προσετάχθησαν. Παραπλησίως δε δια την αυτήν αιτίαν διεφθάρησαν οι ανά πάσαν την αρχομένην λαμπρώς φιλοσοφούντες. Αλλά και εις μη φιλοσόφους, εσθήτι δε τη εκείνων χρωμένους εχώρει ο φόνος- ως μηδέ τους τα- άλλα επιτηδεύοντας κροκωτοίς τριβωνίοις αμφιένυσθαι, δι υπόνοιαν κινδύνου και δέος» (Ερμ. Σωζομένου, «Εκκλ. Ιστορ.», βιβλ. Στ’, κεφ. 35).

  Αντιλαμβάνεστε τι λέει ο χριστιανός Σωζόμενος; Η τρομοκρατία είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα που οι άνθρωποι φοβόντουσαν τι ρούχα θα φορέσουν για να μην τους περάσουν για φιλόσοφους!!!

  ΠΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Είναι δύσκολο πραγματικά να παραμείνει κανείς ψύχραιμος όταν περιγράφει αυτήν την ανεπανάληπτη θηριωδία, που σημάδεψε ανεξίτηλα την Ιστορία και τον Πολιτισμό, το Ελληνικό Έθνος και την μετέπειτα λανθάνουσα πορεία του.

  Αναφέρει ο Ροΐδης μεθόδους βασανιστηρίων εναντίων των Ελλήνων : Εις την Σκυθόπολιν όπου είχε στηθή το χριστιανικό κρεουργίον …;.Εκεί συνεδρίαζαν ευσεβείς δικασταί (χριστιανοί ευσεβείς) αμιλλώμενοι τις πλοίονας ειδωλολάτρας (Έλληνες Εθνικούς) να οπτήση επί σχάρας , να βράση εντός ζέοντος ελαίου , ή να κατακόψη μεληδόν.

  Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές εκείνων των Ρωμαιοβυζαντινών χρόνων οι συνεχείς διώξεις και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων πήραν την ζωή 19.000.000+ Ελλήνων από τα 20.000.000 . Λιγότεροι από 1.000.000 επέζησαν εφ΄ όσον μετά βίας και τρόμου έσκυψαν κεφαλή προς το εβραιογενές θεό και το χριστιανικό του δόγμα , όπου η κύρια εντολή αυτού ήταν και είναι :
  Λέγει ο Ιησούς Χριστός : *Όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου* . *Κατά Λουκάν* (ΙΘ΄, 27) .

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  http://eineken.pblogs.gr/2011/02/skythopolis-to-hristianikon-kreoyrgeion-gia-toys-ellhnes-progono.html

 5. ΤΖΟΡΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΥΝΟ

  Ελληνοχριστιανισμός Α.Ε.: Η παγκοσμιοποίηση άρχισε πριν 1.700 χρόνια.
  Του Επίκουρου Νεοκλέους

  Ο «Ελληνοχριστιανισμός Α.Ε.» καταφέρεται, τάχα μου, εναντίον της παγκοσμιοποιήσεως γιατί, λένε, θέλει να επιβάλλει μία γλώσσα, μία παγκόσμια κυβέρνηση, ένα νόμισμα και να ισοπεδώσει τους λαούς. Το ότι η παγκοσμιοποίηση άρχισε πριν 1.700 χρόνια επιβάλοντας την βιαιοτάτη εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας θρησκείας, της Αβραμικής, από τους ίδιους που έχουν καταπιαστεί σήμερα να επιβάλουν και τα υπόλοιπα σκέλη της παγκοσμιοποίησης ώστε να κλείσει ο κύκλος της επίτευξης της πολυπόθητου απόλυτου ελέγχου επάνω στο ανθρώπινο ον, δεν το βλέπουν? Δεν το κατανοούν?

  Κατήργησαν δια πυρός και σιδήρου τις εθνικές θεότητες και παραδόσεις και επέβαλαν έναν παγκόσμιο «θεό» -τον αιμασταγή Γιαχβέ- επίσης επέβαλαν, για την διαίρεση των λαών, την θρησκεία προς τον υιόν του Γιαχβέ, του ραββίνου Γεχοσούα και την θρησκεία προς τον προφήτη του Γιαχβέ, του Μωάμεθ. Δυό διαφορετικοί, φαινομενικά, κόσμοι που αντικρουόμενοι εξυπηρετούν, χωρίς να το συνειδητοποιούν, τούς ίδιους στόχους γύρω από την υλοποίηση της παγκοσμιοποίησης των δημιουργών αυτών των δύο πολιτικών ιδεολογιών κατοχύρωσης συμφερόντων (θρησκειών).

  Επίκουρος Νεοκλέους

  ΠΗΓΗ: http://www.greatlie.com/xristianismos/ekklisia-a-e/2251-ellinoxristianismos-ae-i-pagkosmiopoiisi-arxise-prin-1700-xronia-tou-epikourou-neokleous.html

 6. ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Η ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ(ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΝΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΓΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΕΥΟΝΤΟΣ. ΣΥΓΝΝΩΜΗ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΚΙΑΣ.ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ Ο Π.ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ. ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΝΤΑΤΑ. ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!

 7. Γιάννης

  Πάπα Ιωάννη Β΄ δεν σε κατηγορώ. Πολύ πιθανόν να μην γνωρίζεις προσωπικά τους πατέρες, ίσως να μην έχεις ανεβεί ποτέ στο μοναστήρι, ίσως και να μην ξέρεις τα ονόματά τους. Έχετε χάσει τα λογικά σας; Τώρα που θα βλέπετε τους πατέρες κάθε μέρα στο internet θα γελαω με το άγχος σας. Δεν πιστεύω να χαλιέστε; Ούτε τα μικρά παιδιά δεν κάνουν έτσι όταν κάποιο ζηλεύει το άλλο. Είδατε; Αυτός είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Αμβρόσιος που με τόσο μίσος τον διασύρατε και τον κατασυκοφαντήσατε. Επειδή όμως έχετε πολύ κακία και εμπάθεια καιρός είναι να κοπεί και να ξυπνήσετε και να δείτε καθαρά πόσο πολύ αγνοήσατε χιλιάδες ψυχές που σας φώναζαν τόσα χρόνια για το κακό που δημιουργήσατε. Μεθοδευμένο σχέδιο διάλυσης του μοναστηριού. Καμία Ιερά Σύνοδος δεν θα έκανε τίποτα εάν ο ίδιος ο Σεβασμιότατος δεν επεδίωκε την εξόντωση των πατέρων. Θα σου αναφέρω ενδεικτικά το κείμενο που γράφτηκε σε τοπική εφημερίδα, την «ΟΔΟ» στις 11/07/2013. Εδώ φαίνονται ξεκάθαρα οι προθέσεις και ο σκοπός του Σεβασμιότατου που επιθυμεί την εξόντωση των μοναχών: «Όμως ο κληρικός ιεράρχης του τόπου, η πηγή της συγνώμης και της συγχώρεσης, εκτός των άλλων, τον καταμήνυσε κιόλας στα … ποινικα δικαστήρια. Για να τιμωρηθεί με φυλάκιση, πρόστιμο και ότι άλλο προβλέπει η δικαιοσύνη των ανθρώπων». Άκουσον άκουσον..!!! Ας έχουμε εμπιστοσύνη στο θεό και θα δείξει τους ανθρώπους του να ξαναλάμπουν και η τοπική μας εκκλησία κάποτε να αναγνωρίσει το μέγα ατόπημα που διέπραξε προς τους Άγιους αυτούς πατέρες.

 8. ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΕΤΑΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕς ΤΗΝ ΑΦΕΝΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ).ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ) ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΕΤΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΦΚΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΕΟ ΤΟ ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ).ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ!!! Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ Β΄ .

 9. Γιάννης

  Αγαπητέ ανώνυμε δεν βιάζομαι καθόλου, ίσα ίσα πολύ υπομονη κάναμε τόσο καιρό και συνεχίζουμε να κάνουμε και θα κάνουμε. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην υπόθεση μοναστηριού – μητρόπολης. Ο θεός να συχγωρέσει τον Μητροπολίτη Καστορίας για το κακό που προκάλεσε στο μοναστήρι και στα πνευματικά παιδιά του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π.Αμβρόσιου. Έχετε εμπιστοσύνη στο θεό και θα δείξει τους ανθρώπους του να ξαναλάμπουν.

 10. Γιάννη πολύ βιάζεστε, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, ο λύκος το τρίχωμα αλλάζει το χούι του όμως όχι.
  Άς κάνει τα ίδια στον Άγιο Λαγκαδά, τότε θα δούμε και θα πούμε.
  Λοιπόν συνεχίζω.
  Δεν έδιωξε ο Δέσποτας τον π.Αμβρόσιο.
  Τον Λυκούργο, τόν έδιωξε το δικαστήριο απο το μοναστήρι ,για ότι έκανε, ο π.Αμβρόσιος ήθελε να ακολουθήσει τον Λυκούργο και έφυγε, δεν τον έδιωξε κανένας.Οχι όπως σας βολεύει.

 11. Γιάννης

  Αυτός ειναι ο π.Αμβρόσιος τον οποίο τον διώξατε απο τη Μητρόπολη μας. Είναι ο άνθρωπος που σπρώχνατε και βρίζατε. Είναι Ηγούμενος που τον κατασυκοφαντήσατε και σας ήταν ανεπιθύμητος στην μητρόπολη Καστοριάς. Είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Αμβρόσιος που τόσα χρόνια τον ονομάζατε ηγουμενεύον κύριο Πουτούκη. Είναι ο Άγιος αυτός πατέρας που τον είχατε βάλει στο περιθώριο. ΑΞΙΟΣ ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ! Όσο για τον Μητροπολίτη Καστορίας ο θεός να τον συγχωρέσει για το κακό που προκάλεσε στο μοναστήρι μας και στα πνευματικά παιδιά του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π.Αμβρόσιου.

 12. ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Blog ΣΑΣ Κ. ΠΑΡΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΓΚΑΔΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΧ ΑΘΗΝΑ ΚΡΗΤΗ ΚΛΠ.ΕΥΓΕ!!!!!

 13. […] Ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 21 Ιουλίου ε.έ., οι εόρτιες λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Πολιούχου της πόλεως του Λαγκαδά, Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, με την υποδοχή του Σεπτού Λειψάνου της, και εν συνεχεία τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Λαγκαδά, προεξάρχοντος του Σεβαμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου. […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr