8.296 δημόσιοι υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα ως τέλη Σεπτέμβρη – Ποια υπουργεία και δήμοι μπαίνουν στο στόχαστρο

– 4.800 υπεράριθμοι από τα υπουργεία Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Υγείας, Περιβάλλοντος και Εσωτερικών
– Υπάλληλοι 13 μικρών και μεγάλων δήμων στο στόχαστρο για διαθεσιμότητα
– Όλες οι λίστες των δημοσίων υπαλλήλων θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου

Μετά τους δημοτικούς αστυνομικούς και τους σχολικούς φύλακες και ύστερα απ’ τις διαθεσιμότητες των καθηγητών των τεχνικών λυκείων παίρνουν σειρά άλλοι 4.800 υπάλληλοι υπουργείων και δήμων που θα βρεθούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου εκτός δημοσίου ως υπεράριθμοι.

Σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Αττικής

Ουσιαστικά μπαίνουν στο στόχαστρο υπάλληλου που υπηρετούν στα υπουργεία Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Υγείας, Περιβάλλοντος και Εσωτερικών, αλλά και οι υπάλληλοι 13 δήμων και δυο αποκεντρωμένων διοικήσεων. Μεταξύ των δήμων περιλαμβάνεται η Θεσσαλονίκη ενώ η μια από τις δύο αποκεντρωμένες διοικήσεις είναι η Αττική.

Ουσιαστικά πρόκειται για το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας ώστε να συμπληρωθούν οι πρώτοι 12.500 υπάλληλοι.

Ως της 23 Σεπτεμβρίου το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας

Η προθεσμία για τον εντοπισμό από τις υπηρεσίες των υπαλλήλων που θα τεθούν στη διαθεσιμότητα λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου, ουσιαστικά ως αυτή την ημερομηνία θα έχουν συμπληρωθεί οι λίστες με τους υπαλλήλους που θα βρεθούν εκτός δημοσίου.

Νωρίτερα, ως τις 2 Αυγούστου θα έχει ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ.

Ουσιαστικά η εντολή Μαξίμου προς τους υπουργούς είναι πως πλέον είναι προσωπική τους ευθύνη να βρεθούν οι υπάλληλοι προς διαθεσιμότητα εντός των ημερομηνιών που έχουν καθοριστεί.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιούλιος, 2013, 9:09 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “8.296 δημόσιοι υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα ως τέλη Σεπτέμβρη – Ποια υπουργεία και δήμοι μπαίνουν στο στόχαστρο”

 1. ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ)

  Ε, ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ…. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΟΒΙΕΤ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ……

 2. […] – 4.800 υπεράριθμοι από τα υπουργεία Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Υγείας, Περιβάλλοντος και Εσωτερικών – Υπάλληλοι 13 μικρών και μεγάλων δήμων στο στόχαστρο για διαθεσιμότητα – Όλες οι λίστες των δημοσίων υπαλλήλων θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου Μετά τους δημοτικούς αστυνομικούς και τους σχολικούς φύλακες και ύστερα απ’ τις διαθεσιμότητες των καθηγητών […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr