Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς στο νοσοκομείο Καστοριάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ με επικεφαλής τον βουλευτή Ευάγγελο Διαμαντόπουλο επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία ιατρών και εργαζομένων.

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Νοσοκομείου όπως οι τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές.

Οι ελλείψεις αυτές απαξιώνουν το Νοσοκομείο ως φορέα παροχής του δημόσιου αγαθού της υγείας.

Δεν υπάρχουν ειδικότητες οφθαλμιάτρου οδοντιάτρου νευρολόγου και ψυχιάτρου. Οι οδηγοί των ασθενοφόρων είναι μόνο δυο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στη διακομιδή ασθενών.

Οι τραγικές συνθήκες οδηγούν ιατρούς είτε σε πρόωρη συνταξιοδότηση είτε σε παραίτηση, με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται η κατάσταση.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η Κυβέρνηση προσανατολίζεται στη διακοπή των εφημεριών του χειρουργείου και τα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται σε ένα κεντρικό Νοσοκομείο της Περιφέρειας κάτι που πέρα από την υγεία θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο και οικονομικά τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το θέμα στη Βουλή και στο αρμόδιο Υπουργείο με ερώτηση και επερώτηση και περαιτέρω θα συνδράμει και θα στηρίξει τις κινητοποιήσεις του προσωπικού του Νοσοκομείου, αλληλέγγυος στον αγώνα κατά της υποβάθμισης του Γεν. Νοσοκομείου Καστοριάς.

Όλοι παλεύουμε ενάντια στις πολιτικές της Τροϊκανής Κυβέρνησης που οδηγούν στην απαξίωση του συνταγματικού δικαιώματος της δημόσιας και δωρεάν υγείας και στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιούλιος, 2013, 1:21 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς στο νοσοκομείο Καστοριάς”

 1. […] ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ με επικεφαλής τον βουλευτή Ευάγγελο Διαμαντόπουλο επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία ιατρών και εργαζομένων. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Νοσοκομείου όπως οι τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές. Οι ελλείψεις αυτές απαξιώνουν το Νοσοκομείο ως φορέα παροχής του δημόσιου […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr