Τι γίνεται με την δικαστική διερεύνηση της κληρονομιάς ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ

Με 11 κατηγορούμενους, νυν και πρώην της τοπικής αυτοδιοίκησης και ακόμα η κοινωνία δεν γνωρίζει τις εξελίξεις της δικαστικής έρευνας.

Πολλοί τονίζουν πως αν δεν κινηθεί άμεσα η δικαιοσύνη θα πάει για παραγραφή.

Από τον alphafm.gr σύντομα νέες πληροφορίες.

Θυμίζουμε πως είναι μια τεράστια κληρονομιά που δόθηκε στον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για συγκεκριμένες ενέργειες αλλά με απαράδεκτες ενέργιες αυτοδιοικητικών και όχι μόνο τα χρήματα μόνο για τον συγκεκριμένο σκοπό δεν δαπανήθηκαν.

Αναμένει ολόκληρη η τοπική κοινωνία ( υπάρχει ενδιαφέρον και από δικαστικούς κύκλους ΑΘΗΝΩΝ) το επόμενο βήμα……Το πάμε για παραγραφή η θα μάθουμε ποιοι φταίνε.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Ιούλιος, 2013, 9:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Τι γίνεται με την δικαστική διερεύνηση της κληρονομιάς ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ”

  1. […] Με 11 κατηγορούμενους, νυν και πρώην της τοπικής αυτοδιοίκησης και ακόμα η κοινωνία δεν γνωρίζει τις εξελίξεις της δικαστικής έρευνας. Πολλοί τονίζουν πως αν δεν κινηθεί άμεσα η δικαιοσύνη θα πάει για παραγραφή. Από τον alphafm.gr σύντομα νέες πληροφορίες. Θυμίζουμε πως είναι μια τεράστια κληρονομιά που δόθηκε στον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για συγκεκριμένες ενέργειες αλλά με […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr