Ο Υπουργός Παιδείας καταπατά κάθε έννοια δικαίου.

Mε τις πρόσφατες ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας καταλύεται κάθε έννοια νομιμότητας, κράτους, δικαιωμάτων των πολιτών.

Το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε την Παρασκευή το βράδυ με έγγραφό του που έφτασε με e-mail στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας να αποσταλούν με φαξ μέχρι την επόμενη μέρα, Σάββατο 20.7, και ως τις 2.00 το μεσημέρι, τα πλήρη στοιχεία των εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ των οποίων οι ειδικότητες καταργούνται αλλά οι ίδιοι εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα και μετατρέπονται σε διοικητικοί.

Το εξωφρενικό είναι ότι αναφέρεται σαφώς πως πρέπει να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί «που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 82 του νόμου», αλλά ούτε τίτλος αναφέρεται ούτε αριθμός νόμου και πώς θα μπορούσε, αφού η ψηφοφορία στη Βουλή είχε λήξει το μεσημέρι της Παρασκευής και ούτε αύξων αριθμός είχε δοθεί ακόμα ούτε φυσικά είχε προλάβει ο νόμος να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, άρα δεν υφίσταται.

Είναι ανεπίτρεπτο Υπουργός Παιδείας ευρωπαϊκής χώρας να συμπεριφέρεται ως υπάλληλος της Τρόικα που οφείλει μέχρι τη Δευτέρα 22 του μηνός να παραδώσει τον επώνυμο κατάλογο των απολύσεων.

Ο Υπουργός Παιδείας καταπατά κάθε έννοια δικαίου και αγνοεί ότι ο σχετικός νόμος ψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο.

Θα θυμόμαστε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 στην ιστορία της εκπαίδευσης ως τη μαύρη μέρα των απολύσεων, τη μέρα επίδειξης αυταρχισμού και αντιδημοκρατικότητας.

ΕΕΚΕ Παιδείας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Ιούλιος, 2013, 7:47 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ο Υπουργός Παιδείας καταπατά κάθε έννοια δικαίου.”

 1. […] Mε τις πρόσφατες ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας καταλύεται κάθε έννοια νομιμότητας, κράτους, δικαιωμάτων των πολιτών. Το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε την Παρασκευή το βράδυ με έγγραφό του που έφτασε με e-mail στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας να αποσταλούν με φαξ μέχρι την επόμενη μέρα, Σάββατο 20.7, και ως τις 2.00 το μεσημέρι, τα πλήρη στοιχεία […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr