Η Βουλή ψήφισε τα τελευταία προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης

Το νομοσχέδιο περιέλαβε και την τροπολογία που θέτει σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικούς που διαθέτουν μεταπτυχιακό και διδακτορικό

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών» από το θερινό τμήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό την υλοποίηση της δέσμης των 22 προαπαιτούμενων δράσεων για την εκταμίευση της δόσης.

Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο, εκτός από τις φορολογικές διατάξεις, περιέλαβε και την τροπολογία που θέτει σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικούς που διαθέτουν μεταπτυχιακό και διδακτορικό.

Η συγκεκριμένη διάταξη της τελευταίας στιγμής κατατέθηκε, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι απαιτήσεις των δανειστών, που σημείωναν ότι από τους 4.200 δημοσίους υπαλλήλους, που θα βγουν σε διαθεσιμότητα… λείπουν επιπλέον 80!

Πάντως, ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου δήλωσε στην Ολομέλεια ότι οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί – κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων -θα λάβουν έξτρα μοριοδότηση κατά την αξιολόγηση.

Πέραν αυτών, το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας είχε ως εξής: Συνολικά ψήφισαν 93 βουλευτές (σ.σ. κάθε θερινό τμήμα αποτελείται από 100 βουλευτές):

Τα άρθρα 5 και 46 έλαβαν 52 ΝΑΙ και 41 ΚΑΤΑ

Τα άρθρα 40, 47, 55 και 66 έλαβαν 57 ΝΑΙ και 36 ΚΑΤΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιούλιος, 2013, 4:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Η Βουλή ψήφισε τα τελευταία προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης”

 1. […] Το νομοσχέδιο περιέλαβε και την τροπολογία που θέτει σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικούς που διαθέτουν μεταπτυχιακό και διδακτορικό Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών» από το θερινό τμήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό την υλοποίηση της δέσμης των 22 προαπαιτούμενων δράσεων για την εκταμίευση της δόσης. Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο, εκτός από […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr