»Από τον Σεπτέμβριο του 2014 όλοι οι υπάλληλοι του δήμου Καστοριάς και των δομών φυσικά, θα πληρώνονται κάθε μήνα»

Πριν λίγο στο ΔΙΚΤΥΟ ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς Νίκος Βασιλειάδης μιλώντας στην Μ. Αναγνωστοπούλου τόνισε πώς όλοι οι υπάλληλοι του δήμου ( και οι υπάλληλοι των δομών) θα πληρώνονται κάθε μήνα και όχι ανά 8 μήνες, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για την διοίκηση Χατζησυμεωνίδη.

»όλοι οι υπάλληλοι ειδικά των δομών του δήμου έχουν υπογράψει συμβάσεις με μηνιαία πληρωμή και όχι πληρωμές κάθε οχτώ μήνες, προσωπική δέσμευση μου είναι η μηνιαία πληρωμή όλου του υπαλληλικού προσωπικού »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Ιούλιος, 2013, 9:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “»Από τον Σεπτέμβριο του 2014 όλοι οι υπάλληλοι του δήμου Καστοριάς και των δομών φυσικά, θα πληρώνονται κάθε μήνα»”

 1. […] Πριν λίγο στο ΔΙΚΤΥΟ ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς Νίκος Βασιλειάδης μιλώντας στην Μ. Αναγνωστοπούλου τόνισε πώς όλοι οι υπάλληλοι του δήμου ( και οι υπάλληλοι των δομών) θα πληρώνονται κάθε μήνα και όχι ανά 8 μήνες, αφήνοντας σοβαρές αιχμές για την διοίκηση Χατζησυμεωνίδη. »όλοι οι υπάλληλοι ειδικά των δομών του δήμου έχουν υπογράψει συμβάσεις με […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr