Έως 24 Σεπτεμβρίου οι προκαταβολές εξισωτικής

98 οι δικαιούχοι του Ν. Καστοριάς, σύνολο 163.034 –


Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους και οι υπόλοιποι από τους δικαιούχους της προκαταβολής της εξισωτικής αποζημίωσης του 2009 μετά την ολοκλήρωση των διοικητικών ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ των συμπληρωματικών παραστατικών που προσκόμισαν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Η καταβολή στους επί πλέον 11.954 δικαιούχους που δεν είχαν λάβει ακόμα το 70% της αποζημίωσης είναι ύψους 17,12 εκατ. ευρώ.


Η συνολική καταβολή των εξισωτικών αποζημιώσεων ύψους 150 εκατ. ευρώ ετησίως θα καταβάλλεται μόνο από εθνικούς πόρους που εξευρέθηκαν και η διαχείριση των οποίων με διαφάνεια και νομιμότητα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Η καταβολή γίνεται σε όσους δικαιούχους έχουν υποβάλλει όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά δια μέσου των ΕΑΣ και πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο μέτρο.


Η άμεση καταβολή της χρηματικής προκαταβολής γίνεται ώστε αυτή την εποχή οι κτηνοτρόφοι που αποτελούν την πλειοψηφία των δικαιούχων της εξισωτικής αποζημίωσης να διευκολυνθούν στην έγκαιρη αγορά ζωοτροφών σε καλύτερες τιμές.


Πίνακας καταβολής στους υπόλοιπους δικαιούχους:


Υπόλοιποι δικαιούχοι 70% εξισωτικής του 2009

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2010, 12:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr