Εκπέμπει SOS το νοσοκομείο Καστοριάς…….

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ).

Η ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ Ή Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΔΥΝΗΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.

ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ (33) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ (1) ΙΑΤΡΟ, ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ (1) ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ, ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΣ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΥΟ (2) ΙΑΤΡΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

1.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

2.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Υ.ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ.

3.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΑΚΥΑμεΑ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ.

4.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΤΡΩΝ Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιούλιος, 2013, 2:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Εκπέμπει SOS το νοσοκομείο Καστοριάς…….”

 1. […] ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ). Η ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ Ή Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΔΥΝΗΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. ΟΙ […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr