»Σνομπάρουν» το επίδομα τέκνων οι πολίτες;

Μεγάλος αριθμός γονέων, παρότι δικαιούται τα νέα οικογενειακά επιδόματα στήριξης τέκνων, δεν έχει υποβάλλει ακόμη το έντυπο Α21, προκειμένου να λάβει το επίδομα.Αυτό προέκυψε μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους των αρμόδιων Υπηρεσιών των Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και σε σχετική ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εργασίας καλεί τους δικαιούχους να σπεύσουν να καταθέσουν την αίτηση.

Οι δικαιούχοι εκτιμάται ότι ανέρχονται συνολικά σε 300.000.
Σημειώνεται ότι, το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων, ύψους 480 ευρώ ετησίως, ανά τέκνο, καταβάλλεται για πρώτη φορά και καλύπτει οικογένειες με 1 ή 2 παιδιά.

Το ενιαίο επίδομα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες χορηγείται εφάπαξ και ενδεικτικά, για οικογένεια με 4 παιδιά, φθάνει τα 3.920 ευρώ το χρόνο.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Ιούλιος, 2013, 12:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “»Σνομπάρουν» το επίδομα τέκνων οι πολίτες;”

 1. […] Μεγάλος αριθμός γονέων, παρότι δικαιούται τα νέα οικογενειακά επιδόματα στήριξης τέκνων, δεν έχει υποβάλλει ακόμη το έντυπο Α21, προκειμένου να λάβει το επίδομα.Αυτό προέκυψε μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους των αρμόδιων Υπηρεσιών των Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και σε σχετική ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εργασίας καλεί τους δικαιούχους να σπεύσουν να καταθέσουν την αίτηση. Οι δικαιούχοι […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr