Ασταμάτητος ο πόλεμος κατά της γουνοποιίας. Δείτε νέο video που κάνει τον γύρο του κόσμου διαδικτυακά.

»Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΝΑ, THE TRUTH BEHIND THE FUR» με αυτόν τον τίτλο κυκλοφόρησε νέο video.

Κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν δεκάδες video που δυσφημίζουν το επάγγελμα του γουνοποιού καθώς και το εμπόριο της γούνας.

Οι τοπικοί συνδικαλιστικοί φορείς του κλάδου, σφυρίζουν αδιάφορα, ασχολούνται με ρυθμίσεις δανειακών υποχρεώσεων χωρίς ποτέ να επιχειρηματολογήσουν.


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Σεπτέμβριος, 2010, 1:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, video, ΓΟΥΝΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

5 Σχόλια για “Ασταμάτητος ο πόλεμος κατά της γουνοποιίας. Δείτε νέο video που κάνει τον γύρο του κόσμου διαδικτυακά.”

 1. eleni

  Φίλε Λουκά σφαγέας γουναράς είσαι?

 2. Thanos Thonas

  Λες να κρύβονται οικονομικά συμφέροντα πίσω από τον πόλεμο της γούνας;
  Δεν πειράζει….δουλειά να γίνει κι ας είναι κι έτσι. Αν δεν το σταματάει το κακό ο θεός ας το σταματήσει ο διάβολος.

 3. SAKIS B.

  PO PO RE FILE .SKEFTIKES POLI ORA GIA OLA AYTA?
  MEGALI DIANOIA

 4. Loukasz

  Όλες οι ακτιβιστικές ενέργειες δεν αποβλέπουν στην σωτηρία της φύσης και του περιβάλλοντος αλλά οικονομικά συμφέροντα παρεμβάλουν.

  Τεράστια ποσά συγκεντρώνονται στα ταμία τους από τις δωρεές του κοινού, τα οποία καταλήγουν σε τεράστιους μισθούς στελεχών και σε διαφημιστικές υπερπαραγωγές, με ελάχιστες επενδύσεις σε ενέργειες για την σωτηρία της φύσης.

  Πίσω από τις οργανώσεις προστασίας γουνοφόρων ζώων γίνεται φανερή η βιομηχανία της μόδας η οποία επιβάλλει την χρήση συνθετικών υφασμάτων λόγου του φθηνού κόστος παραγωγής αλλά και ολόκληρου του πετρελαϊκού συστήματος.

  Αν όντως η σωτηρία της φύσης είναι η πρωταρχικός σκοπός, τότε θα έπρεπε να κυριαρχεί στο χώρο της μόδας η φυσική γούνα. Η φυσική γούνα είναι το προϊόν που παράγεται από την ίδια την φύση, αφομοιώνεται – ανακυκλώνεται από αυτήν, ενώ η συνθετική γούνα σαν πλαστικό δεν καταστρέφεται και μένει σε χώρους υγειονομικής ταφής για αιώνες.

  Όσον αφορά την κακοποίηση των ζώων για την παραγωγή της γούνας, σημαντικό αντικρουόμενο επιχείρημα αποτελούν οι διεθνείς νομοθεσίες περί προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων. Τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων είναι υποχρεωμένα να φροντίζουν τόσο καλά τα ζώα όχι μόνο βάση νόμου αλλά και η υψηλή ποιότητα γούνας επιβάλλει καλές συνθήκες διαβίωσης και διατροφής. Πάντα πρόκειται για εκτροφή ζώων και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί κυνήγι άγριων ζώων υπό εξαφάνιση.

  Τέλος, τα βίντεο που αναπαριστούν κακοποίησης ζώων και κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο, αποτελούν παραγωγές των ίδιων των ακτιβιστικών οργανώσεων, προκειμένου να πλήξουν συναισθηματικά το κοινό. Κανένας παραγωγός γούνας δεν μπορεί να δρα με τόση σκληρότητα γιατί είναι εύκολο να καταστρέψει την ποιότητα της τρίχας, λόγω ότι όσο είναι ζωντανό το ζώο παράγει περισσότερο αίμα, όπως επίσης είναι εύκολο να αναπτυχθούν λοιμώξεις στο χώρο και να μολυνθούν και τα υπόλοιπα ζώα.

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr