Στη διαθεσιμότητα 2.122 εκπαιδευτικοί – Δείτε του πίνακες με όλα τα ονόματα

Συνολικά 2.122 εκπαιδευτικοί της Τεχνικής – Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «βγαίνουν» σήμερα στη διαθεσιμότητα (πίνακες παρακάτω).

Το υπουργείο Παιδείας ανήρτησε στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» πίνακες με τα ονόματα τόσο των 2.122 εκπαιδευτικών, όσο και των 302 καθηγητών της τεχνικής εκπαίδευσης και των 25 που εργάζονταν στην Σιβιτανίδειο Σχολή και που εξαιρέθηκαν από το καθεστώς της διαθεσιμότητας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, το 60% των 2.122 καθηγητών απασχοληθεί στον τομέα της Υγείας και το υπόλοιπο 40% θα στελεχώσει διοικητικές θέσεις στις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης και θα εργασθεί ως ωρομίσθιο προσωπικό στα ΕΠΑΛ (Επαγγελματικά Λύκεια) της χώρας.

Η ΟΛΜΕ
Κατά την ΟΛΜΕ, οι αλλαγές στην τεχνολογική εκπαίδευση και η διαθεσιμότητα έχουν ως αποτέλεσμα:
– 302 έμπειροι και προσοντούχοι εκπαιδευτικοί να μετατρέπονται σε διοικητικούς υπαλλήλους.
– Το 33% των μαθητών (πάνω από 20.000 ανά έτος) στα ΕΠΑΛ και στις ΕΠΑΣ να μην βρίσκουν τις ειδικότητες που θα ήθελαν να σπουδάσουν στο δημόσιο σχολείο.
– 829 πολυδάπανα εργαστήρια στα τεχνικά σχολεία να αχρηστευτούν.

«Οι ιδιώτες σχολάρχες θριαμβολογούν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. «Δεν θα ξεχνούν να καλούν σε όλα τα εγκαίνια των νέων τμημάτων τους τον υπουργό Παιδείας. Ίσως τον ανακηρύξουν και επίτιμο ευεργέτη τους. Εκατόν πενήντα τρεις βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έβαλαν την υπογραφή στο έγκλημα. Κατά των 2.122 εκπαιδευτικών (αλλά και των 302), των οποίων διαλύεται η εργασιακή και οικογενειακή ζωή. Κατά των χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους. Άλλωστε ποιος νοιάζεται για τα φτωχά παιδιά του λαού μας; Τα δικά τους παιδιά δεν σπουδάζουν  στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ».

Η λίστα με τα ονόματα των 2.122 της διαθεσιμότητας

Οι 302 της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που εξαιρούνται

Οι 25 της Σιβιτανιδείου που εξαιρούνται

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Αύγουστος, 2013, 11:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Στη διαθεσιμότητα 2.122 εκπαιδευτικοί – Δείτε του πίνακες με όλα τα ονόματα”

  1. […] Συνολικά 2.122 εκπαιδευτικοί της Τεχνικής – Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «βγαίνουν» σήμερα στη διαθεσιμότητα (πίνακες παρακάτω). Το υπουργείο Παιδείας ανήρτησε στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» πίνακες με τα ονόματα τόσο των 2.122 εκπαιδευτικών, όσο και των 302 καθηγητών της τεχνικής εκπαίδευσης και των 25 που εργάζονταν στην Σιβιτανίδειο Σχολή και που εξαιρέθηκαν από το καθεστώς της διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τον […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr