Πως θα γίνει η μοριοδότηση των εργαζομένων στο ΕΣΥ που μετακινούνται

Σε αξιολόγηση εξπρές με το βιογραφικό ανά χείρας θα περάσουν  οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ το επόμενο διάστημα αφού μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα  έχει ολοκληρωθεί  η τοποθέτηση τους στις νέες θέσεις τους.

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η κοινή υπουργική απόφαση με την οποία θα καθορίζονται  τα κριτήρια αξιολόγησης των εργαζομένων.

Ειδικότερα η μοριοδότηση θα πραγματοποιηθεί όχι με ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά με τεχνικά, καθώς θα εξετασθούν μεταξύ άλλων τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά, ο χρόνος προϋπηρεσίας και η οικογενειακή κατάσταση.

Αμέσως μετά, με βάση τα μόρια που θα έχει λάβει ο καθένας θα μετακινηθεί και στο αντίστοιχο νοσοκομείο που παρουσιάζει ανάγκες σε προσωπικό.

Οι πρώτοι που θα βγουν εκτός θα είναι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης  που  αλλάζουν χαρακτήρα.

Σύμφωνα εξάλλου  με τα  στοιχεία του υπουργείου υγείας , 1.618 εργαζόμενοι  μεταξύ των οποίων και 210 γιατροί του ΙΚΑ μη πλήρους και μη αποκλειστικής απασχόλησης, τίθενται σε κινητικότητα για το 2013.

ΌΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Αύγουστος, 2013, 12:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Πως θα γίνει η μοριοδότηση των εργαζομένων στο ΕΣΥ που μετακινούνται”

 1. […] Σε αξιολόγηση εξπρές με το βιογραφικό ανά χείρας θα περάσουν  οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ το επόμενο διάστημα αφού μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα  έχει ολοκληρωθεί  η τοποθέτηση τους στις νέες θέσεις τους. Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η κοινή υπουργική απόφαση με την οποία θα καθορίζονται  τα κριτήρια αξιολόγησης των εργαζομένων. Ειδικότερα η μοριοδότηση θα πραγματοποιηθεί […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr