Δεσμεύσεις για προσλήψεις μετά τις απολύσεις

Σε περίπου 4% υπολογίζει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης το ποσοστό των εργαζομένων του δημοσίου που θα μπει σε καθεστώς κινητικότητας ενώ εκτιμά ότι οι μισοί από αυτούς τελικώς θα απομακρυνθούν. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε 5.000-10.000 προσλήψεις εντός του 2013.

Μιλώντας στο Mega, o υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτίμησε ότι το ποσοστό των αποχωρήσεων από το δημόσιο θα είναι ακόμα μικρότερο εάν συνυπολογιστούν οι επίορκοι ή όσοι μπήκαν με πλαστά πιστοποιητικά ενώ διευκρίνισε ότι η μοριοδότηση αφορά μόνο όσους δημοσίους υπαλλήλους ενταχθούν στο καθεστώς κινητικότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν μπει στο καθεστώς της κινητικότητας 12.500 υπάλληλοι αλλά δεν ξεκαθάρισε το από πού θα βρεθούν οι υπόλοιποι 12.500 για το 2014.

Επανέλαβε ότι για κάθε απόλυση από το Δημόσιο θα γίνει και μια αντίστοιχη πρόσληψη και τόνισε ότι για πρώτη φορά ο κεντρικός προγραμματισμός γίνεται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Προέβλεψε ότι εντός του 2013 θα γίνουν 5.000 – 10.000 προσλήψεις με προτεραιότητα τον τομέα της Υγείας, των ασφαλιστικών ταμείων, τον εισπρακτικό μηχανισμό του κράτους και τη νέα Δημόσια Τηλεόραση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Αύγουστος, 2013, 3:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Δεσμεύσεις για προσλήψεις μετά τις απολύσεις”

 1. […] Σε περίπου 4% υπολογίζει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης το ποσοστό των εργαζομένων του δημοσίου που θα μπει σε καθεστώς κινητικότητας ενώ εκτιμά ότι οι μισοί από αυτούς τελικώς θα απομακρυνθούν. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε 5.000-10.000 προσλήψεις εντός του 2013. Μιλώντας στο Mega, o υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτίμησε ότι το ποσοστό των […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr