Η ΔΗΜΑΡ ζητά κούρεμα στα κόκκινα δάνεια των πολιτών

Απαραίτητη η ρύθμιση των «κόκκινων« δανείων και αναγκαίο μέτρο το κούρεμα μέρους της οφειλής

Την ανάγκη παράτασης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία και για το 2014 τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Χαρακτηρίζει απαραίτητη τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων και ζητά να περιλαμβάνει «μείωση επιτοκίων, επιμήκυνση χρόνου πληρωμής με μηδενικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος» προσθέτοντας ότι είναι «αναγκαίο μέτρο» και το κούρεμα μέρους της οφειλής, «λαμβάνοντας υπόψη το τι έχει πληρώσει ο κάθε οφειλέτης».

«Έτσι μόνο θα μπορέσουν οι τράπεζες, χωρίς τον κίνδυνο μεγάλων ζημιών, να διαδραματίσουν το ρόλο τους στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας» καταλήγει η ανακοίνωση της Αγίου Κωνσταντίνου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Αύγουστος, 2013, 12:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Η ΔΗΜΑΡ ζητά κούρεμα στα κόκκινα δάνεια των πολιτών”

  1. […] Απαραίτητη η ρύθμιση των «κόκκινων« δανείων και αναγκαίο μέτρο το κούρεμα μέρους της οφειλής Την ανάγκη παράτασης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία και για το 2014 τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά. Χαρακτηρίζει απαραίτητη τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων και ζητά να περιλαμβάνει «μείωση επιτοκίων, επιμήκυνση χρόνου πληρωμής με μηδενικό επιτόκιο […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr