Απλά ένας »ΚΕΝΟΣ» νομός ολόκληρη η Καστοριά

Αχρηστία και ανικανότητα – Δεν έχει προηγούμενο όλο αυτό –

Δεν υπάρχει βουλευτής,δήμαρχος,αντιπεριφερειάρχης και γενικά ένας εκλεγμένος τοπικός παράγοντας που να μπορεί να παίξει ένα σοβαρό ρόλο διαπραγμάτευσης και διεκδίκησης για κορυφαία αλλά και για απλά ζητήματα της πόλης και του νομού.

Σκεφτείτε από ΤΩΡΑ τις επιλογές για την επόμενη ΒΟΥΛΗ και την επιλογή μας για την επόμενη 5ετία στους δήμου και την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με αυτή την κατάντια…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Αύγουστος, 2013, 9:53 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Απλά ένας »ΚΕΝΟΣ» νομός ολόκληρη η Καστοριά”

 1. […] Αχρηστία και ανικανότητα – Δεν έχει προηγούμενο όλο αυτό – Δεν υπάρχει βουλευτής,δήμαρχος,αντιπεριφερειάρχης και γενικά ένας εκλεγμένος τοπικός παράγοντας που να μπορεί να παίξει ένα σοβαρό ρόλο διαπραγμάτευσης και διεκδίκησης για κορυφαία αλλά και για απλά ζητήματα της πόλης και του νομού. Σκεφτείτε από ΤΩΡΑ τις επιλογές για την επόμενη ΒΟΥΛΗ και την επιλογή μας […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr