Κλείνουν οι στρατιωτικές μπάντες σε Βέροια, Έδεσσα, Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Καβάλα, Σέρρες

Το τελευταίο της …σιωπητήριο θα παιανίσει σε ελάχιστες μέρες η Στρατιωτική Μπάντα του Β΄ΣΣ στη Βέροια, αφού καταργείται και αυτή, μαζί με άλλες έξι στρατιωτικές μουσικές στη Μακεδονία (Έδεσσα, Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Καβάλα, Σέρρες) και μια στην Τρίπολη.

Οι μουσικοί της ήδη ειδοποιήθηκαν να επιλέξουν τις φρουρές που επιθυμούν να μετατεθούν και στο τέλος του Αυγούστου θα έχουν μάθει που μετατίθενται!

Ένα ακόμη πλήγμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις που εδρεύουν στη Μακεδονία, τα στελέχη της οποίας θα κληθούν μέσα στο κατακαλόκαιρο να αναζητήσουν καινούργια κατοικία για τις οικογένειες τους, την στιγμή που έχουν υποστεί τεράστιες μειώσεις στους μισθούς τους.

Τώρα το πώς θα γίνονται οι παρελάσεις στην περιφερειακή μας ενότητα, ίσως επιστρέψουμε στην εποχή του…φωνογράφου, αφού εκεί μας έχει καταντήσει η Τρόικα!

http://www.laos-epea.gr/periferiaka/item/3269-kleinoun-oi-stratiotikes-bantes-se-veroia-edessa-kai-alles-pente-poleis-tis-makedonias.html

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Αύγουστος, 2013, 12:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Κλείνουν οι στρατιωτικές μπάντες σε Βέροια, Έδεσσα, Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Καβάλα, Σέρρες”

 1. […] Το τελευταίο της …σιωπητήριο θα παιανίσει σε ελάχιστες μέρες η Στρατιωτική Μπάντα του Β΄ΣΣ στη Βέροια, αφού καταργείται και αυτή, μαζί με άλλες έξι στρατιωτικές μουσικές στη Μακεδονία (Έδεσσα, Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Καβάλα, Σέρρες) και μια στην Τρίπολη. Οι μουσικοί της ήδη ειδοποιήθηκαν να επιλέξουν τις φρουρές που επιθυμούν να μετατεθούν και στο τέλος του […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr