Αχρηστία και αδιαφορία στην Καστοριά. Χάνονται όλα και οι αυτοδιοικητικοί μάλλον συνεχίζουν τις διακοπές τους. Τους αλλάζουμε απλά στις εκλογές που έρχονται…..

Ο ν. Καστοριάς χάνει τα πάντα και δεν υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης από κανέναν. Δυστυχώς δήμος Καστοριάς,περιφέρεια και όχι μόνο δεν αντιδρούν δεν έχουν σχέδιο, όραμα.

Απλά, τους αλλάζουμε, για την επόμενη 5ετία θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά που θα εμπιστευτούμε τις τύχες μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Αύγουστος, 2013, 9:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αχρηστία και αδιαφορία στην Καστοριά. Χάνονται όλα και οι αυτοδιοικητικοί μάλλον συνεχίζουν τις διακοπές τους. Τους αλλάζουμε απλά στις εκλογές που έρχονται…..”

 1. […] Ο ν. Καστοριάς χάνει τα πάντα και δεν υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης από κανέναν. Δυστυχώς δήμος Καστοριάς,περιφέρεια και όχι μόνο δεν αντιδρούν δεν έχουν σχέδιο, όραμα. Απλά, τους αλλάζουμε, για την επόμενη 5ετία θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά που θα εμπιστευτούμε τις τύχες μας. blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr