Πρωτόγνωρη η αδιαφορία της δημοτικής αρχής Καστοριάς. Σε κανένα θέμα ο Μ.Χατζησυμεωνίδης δεν έχει δώσει λύση

Ισοπέδωσε με τις δηλώσεις του την τριτοβάθμια εκπαίδευση έργα δεν βλέπουμε απλά ο Θεοδοσόπουλος επικαιροποιεί μελέτες των ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ & ΤΣΑΜΙΣΗ.

Η Καστοριά και όχι μόνο δεν μπορεί να συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς πρωτοφανούς κατάντιας.

Η επόμενη 5ετία ( Μάιος 2014 εκλογές) είναι πολύ κρίσιμη. Με όραμα,σχέδιο,και νέα πρόσωπα θα πρέπει να γίνει νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Αύγουστος, 2013, 11:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Πρωτόγνωρη η αδιαφορία της δημοτικής αρχής Καστοριάς. Σε κανένα θέμα ο Μ.Χατζησυμεωνίδης δεν έχει δώσει λύση”

 1. […] Ισοπέδωσε με τις δηλώσεις του την τριτοβάθμια εκπαίδευση έργα δεν βλέπουμε απλά ο Θεοδοσόπουλος επικαιροποιεί μελέτες των ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ & ΤΣΑΜΙΣΗ. Η Καστοριά και όχι μόνο δεν μπορεί να συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς πρωτοφανούς κατάντιας. Η επόμενη 5ετία ( Μάιος 2014 εκλογές) είναι πολύ κρίσιμη. Με όραμα,σχέδιο,και νέα πρόσωπα θα πρέπει να γίνει νέα αρχή σε […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr