Στο 30,5 η επίσημη ανεργία στην Δ. Μακεδονία. Χαοτική η κατάσταση αδιαφορία από όλους τους αιρετούς

Ο εφιάλτης της ανεργίας σε όλη την χώρα μεγαλώνει κάθε μέρα. Η Δ. Μακεδονία χρόνια τώρα πρωταθλήτρια στην ανεργία σε όλη την Ευρώπη.

Έρχονται εκλογές, τους αλλάζουμε όλους αυτούς που συνεχίζουν με θλιβερό τρόπο να υποβαθμίζουν ολόκληρη την περιοχή και απλά να κοροϊδεύουν τους πάντες. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι κρίσιμα. ΟΧΙ στους αδιάφορους ΟΧΙ στους σημερινούς εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης που απλά περιμένουν τον μισθό τους κάθε μήνα.

 

Δελτίο ανεργίας Μά’ι’ος 2013:

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Αύγουστος, 2013, 2:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Στο 30,5 η επίσημη ανεργία στην Δ. Μακεδονία. Χαοτική η κατάσταση αδιαφορία από όλους τους αιρετούς”

 1. […] Ο εφιάλτης της ανεργίας σε όλη την χώρα μεγαλώνει κάθε μέρα. Η Δ. Μακεδονία χρόνια τώρα πρωταθλήτρια στην ανεργία σε όλη την Ευρώπη. Έρχονται εκλογές, τους αλλάζουμε όλους αυτούς που συνεχίζουν με θλιβερό τρόπο να υποβαθμίζουν ολόκληρη την περιοχή και απλά να κοροϊδεύουν τους πάντες. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι κρίσιμα. ΟΧΙ στους αδιάφορους […] blog καθημερινής ενημέρωσης […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr