ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ alphafm.gr -ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΚΕΤΣΙΟΣ : » Δεν θα προδώσω τις αρχές μου, τους φίλους μου, και τις αξίες μας »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Συγκεκριμένα σας λέμε ότι την Παρασκευή η Ν.Δ πρότεινε ανοιχτά στον Πασχάλη Γκέτσιο την θέση του αντί-περιφερειάρχη Καστοριάς και χρίσμα στον Κ. Λιάντση.

Ο κ. Γκέτσιος τους ζήτησε χρόνο δυο ημερών ώστε να τους απαντήσει την Δευτέρα το πρωί.

Σύμφωνα με συνομιλία που είχαμε στις 12.52 με τον κ. Γκέτσιο έχουμε την ξεκάθαρη αίσθηση πως ο Πασxάλης Γκέτσιος από όλο αυτό το σκηνικό είναι πικραμένος,θυμωμένος και πολύ στεναχωρημένος.

Ο κ. Γκέτσιος δεν φαίνεται να δέχεται την πρόταση για την θέση του αντί-περιφερειάρχη Καστοριάς μιας και δηλώνει πως » από τα μέσα Αυγούστου στην συνάντηση μου με τον Β. Μιχαλολιάκο είχα πει, δήμος Καστοριάς η σπίτι μου».

Αύριο το πρωί στην απάντηση του που θα είναι μάλλον αρνητική θα εξηγήσει πως δεν μπορεί να προδώσει τις αρχές του, αφού καιρό τώρα απαιτεί την στήριξη του κόμματος χωρίς να ζητά ως αντάλλαγμα κάτι άλλο.

Από χθες τονίζει ο κ. Γκέτσιος, αρκετοί φίλοι του τον παροτρύνουν να πει το ναι αλλά ο ίδιος επιμένει στην άποψη του.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Σεπτέμβριος, 2010, 4:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr